x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Ada Condeescu o splendoare de fată!

Ada Condeescu o splendoare de fată!

de Florentina Fântânaru    |    10 Feb 2012   •   21:00
Ada Condeescu o splendoare de fată!

La 23 de ani sa pasesti cot la cot cu Angelina Jolie pe covorul rosu poate parea un vis magnific! Sa-ti atinga mana Brad Pitt si sa te pierzi in ochii sai albastri in timp ce esti pe scena si iti ridici premiul poate parea o emotie exacerbata, in timp ce ochii iti ratacesc in realitate pe revistele lucioase! Ada a visat, dar a si trait visul. Aievea! Urmatorul vis, sa joace cu Brad Pitt si Michael Fassbender!

Ada e impetuoasa si navalnica, iar firea ei pasionala emana din fiecare por.. 'Vreau o iubire totala, desavarsita', spune Ada, iar ochii sai sinceri sunt emotionati si cauta un soi de incuviintare.

'Parca ai fi o eroina de roman', ii spun si caut in privirea ei de 23 de ani, ceva care sa ma faca sa cred ca o astfel de iubire exista si ca Ada va avea parte de ea. Total. Pana dincolo de lume! Ada a jucat fete care iubeau contorsionat, care isi exploatau trupul dintr-o dragoste bolnavicioasa! Si pentru a intelege dragostea lor, le-a cautat povestile, istoriile de amor in care au fost atrase de 'loverboys'. Scenele jucate de Ada in filmul 'Loverboy' cu greu pot fi digerate de iubitul unei actrite. Ce barbat ar putea intelege ca scenele acelea sunt tehnice si ca nimic din ceea ce noi vedem pe ecran ca fiind o partida de sex, nu e altceva decat joc actoricesc...

Ada spune ca e pudica. Pe ecran, noi o vedem dezinhibata si cu o naturalete care zapaceste mintea spectatorului roman, neobisnuit cu acest firesc. 'Ai poza in Playboy'? Intrebarea o fastaceste usor, o amuza, o flateaza si o face sa-si construiasca raspunsul. Eu am simtit ca Ada e pregatita sa faca un shooting pentru o revista de barbati. In raspunsul ei am intuit disimulat buna crestere si educatia primita! Desi Ada e o rebela, nu-i plac limitele si conventiile, insa nu vrea sa fie decat un transmitator de emotie, de stari ale unui personaj, niciodata ale ei...

Ada are o imagine de femeie-copil, cuminte si inocenta cand isi intinde parul cu placa, cum ati vazut-o in timpul interviului 'Dincolo de aparente' si o imagine de femeie independenta, focoasa si carnala cand o vedem cu parul ei ondulat natural, valvoi in cel mai recent videoclip Deepside Dejeeay – 'Stay with me tonight'! Am fost tentata sa cred ca vrea sa exploateze mai mult firescul ei in scene intime, insa Ada nu simte nevoia sa mai dea un astfel de impuls carierei! E foarte atenta la propuneri, desi un rol cum ar fi cel din 'Propunere indecenta', i s-ar potrivi manusa!

×
Subiecte în articol: film