x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Angelina Jolie va juca şi în partea a doua a filmului 'Maleficent'

Angelina Jolie va juca şi în partea a doua a filmului 'Maleficent'

27 Apr 2016   •   09:16
Angelina Jolie va juca şi în partea a doua a filmului 'Maleficent'

Studioul Disney a confirmat că Angelina Jolie va juca şi în continuarea filmului 'Maleficent', potrivit presei americane citate de EFE.

Partea a doua, anunţată simplu ca 'Maleficent 2', o va avea din nou pe Jolie în rolul de protagonistă în acest film care încă nu are dată de lansare, dar al cărui scenariu va fi scris din nou de Linda Woolverton. Disney anunţase de anul trecut că doreşte să realizeze o continuare.

'Maleficent', lansat în 2014 cu un enorm succes de public - cu încasări de 750 de milioane de dolari în întreaga lume - a presupus o reîntoarcere a studioului la basmul "Frumoasa din pădurea adormită", cu o versiune văzută însă din perspectiva personajului negativ, interpretat de Jolie.

Angelina Jolie s-a implicat în proiect ca protagonistă şi producătoare executivă, dar şi în designul costumului său şi în estetica personajului principal. Nu se ştie încă cine va fi regizorul părţii a doua a filmului. Robert Stromberg este cel care a realizat primul 'Maleficent'.

Disney a profitat de anunţul făcut luni pentru a confirma într-un comunicat că pregăteşte continuări (sequel) şi ale altor filme de succes ale studioului, precum 'Cruella de Vil' (cu Emma Stone), 'Dumbo' (în regia lui Tim Burton), 'Tinker Bell' (cu Reese Witherspoon) sau 'Mary Poppins 2' (cu Emily Blunt şi Lin-Manuel Miranda) şi 'The Jungle Book 2' (din nou cu Jon Favreau ca regizor).AGERPRES

×
Subiecte în articol: angelina jolie maleficent