x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film "Omul de otel" a disparut. Se pare ca a fost furat!

"Omul de otel" a disparut. Se pare ca a fost furat!

10 Mai 2018   •   08:56
"Omul de otel" a disparut. Se pare ca a fost furat!

Politia din din Los Angeles cauta armura originala purtata de actorul Robert Downey Jr. în filmul 'Iron Man' (2008). Costumul, estimate la 325.000 de dolari, se afla într-un depozit din localitatea Pacoima, dar a dispărut undeva între februarie şi sfârşitul lunii aprilie, a explicat Christopher No, purtător de cuvânt al departamentului.

 

Depozitul nu a anuntat dispariţia armurii pana marţi, când a avut loc un control de rutină. Barry Montgomery a confirmat că acest caz este cercetat ca furt. Tentativa de sustragere a unor arme ale grupului de supereroi The Avengers (din care face parte Iron-Man) este subiectul recentului film 'Spider-Man: Homecoming'.

'Iron-Man' a fost primul film al francizei Marvel legat de universul supereroilor din comic books. Acest univers cinematografic, compus din 19 filme, a avut încasări de 16 miliarde de euro în întreaga lume.

Nu este prima dată când o râvnită piesă din lumea albumelor de benzi desenate este furata. În 2001, benzile desenate originale în care apăreau pentru prima dată personajele Superman şi Batman au fost furate din reşedinţa actorului Nicolas Cage, din vestul oraşului Los Angeles.

Revista care îl avea ca protagonist pe Iron Man a reapărut un deceniu mai târziu în San Fernando Valley (California), însă cea în care apărea Batman nu a fost recuperată niciodată. AGERPRES

×