x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film "Baby Boss" se menţine în fruntea box office-ului american. Cine este în topul filmelor cu cele mai mai încasări

"Baby Boss" se menţine în fruntea box office-ului american. Cine este în topul filmelor cu cele mai mai încasări

10 Apr 2017   •   11:08
"Baby Boss" se menţine în fruntea box office-ului american. Cine este în topul filmelor cu cele mai mai încasări

Bebeluşul în costum şi cravată din "Baby Boss", filmul de animaţie de la DreamWorks, şi-a păstrat primul loc în box office-ul nord-american, potrivit datelor preliminare oferite duminică de compania Exhibitor Relations şi preluate de APF. Îngerul blond cu ochii verzi, dublat de actorul Alec Baldwin, este în misiune pentru a înţelege de ce căţeii primesc atâta afecţiune din partea oamenilor. "Ancheta" sa s-a bucurat, pare-se, de succes, iar producţia a obţinut încasări de 26,3 milioane de dolari în a doua săptămână de proiecţii în cinematografe (şi 89,4 milioane în total). 


"Frumoasa şi Bestia", remake-ul Disney cu Emma Watson, şi-a păstrat locul al doilea în box office, cu încasări de 25 de milioane de dolari (şi 432,3 milioane în patru săptămâni). 



Pelicula a devansat "Smurfs: The Lost Village", o nouă aventură a micilor ştrumfi de culoare albastră, dezvoltată de data aceasta în jurul tinerei Smurfette, singura fată dintr-un sat locuit în întregime de băieţi. Împreună cu prietenii săi, Smurfette va pleca într-o călătorie pentru a afla răspunsurile la dilemele sale. Filmul, în regia lui Kelly Asbury, a avut încasări de 14 milioane de dolari în primul weekend în sălile de cinema, potrivit Agerpres.



Pe locul al patrulea regăsim o altă noutate, "Going in Style", cu Morgan Freeman, Michael Caine şi Alan Arkin, în rolul unor octogenari care încearcă să jefuiască o bancă atunci când îşi pierd pensiile. Comedia, regizată de Zach Braff, a avut încasări de 12,5 milioane de dolari în primul weekend de la lansare. 



Locul al cincilea este ocupat de "Ghost in the Shell", adaptarea filmului animat japonez cu acelaşi nume, lansat în 1995, cu actori reali. Acest lungmetraj american o prezintă pe Scarlett Johansson în rolul maiorului Motoko Kusanagi, având misiunea de a anihila o societate secretă ce controlează spiritele. Filmul a avut încasări de 7,3 milioane în venituri în al doilea week-end pe ecranele din America de Nord şi de 31,6 milioane în total.

 

×
Subiecte în articol: film box office