x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Barbra Streisand a dezvăluit într-un interviu că şi-a clonat de două ori câinele

Barbra Streisand a dezvăluit într-un interviu că şi-a clonat de două ori câinele

28 Feb 2018   •   14:27
Barbra Streisand a dezvăluit într-un interviu că şi-a clonat de două ori câinele

Cântăreaţa şi actriţa Barbra Streisand a dezvăluit pentru revista Variety că şi-a clonat de două ori câinele, un Coton de Tulear, pe nume Samantha, după ce animalul de companie a murit în 2017, şi are acum doi căţeluşi, relatează Reuters. 

Vedeta din ''Funny Girl'' a povestit, într-un interviu dat publicităţii marţi, că procesul de clonare s-a realizat cu celule din gura şi stomacul Samanthei. 

''Au personalităţi diferite'', a spus Streisand. ''Aştept să se facă mai mari ca să văd dacă i-au moştenit ochii maro şi seriozitatea''. 

Când câinii clonaţi au ajuns acasă, actriţa a povestit că i-a îmbrăcat pe unul în roşu şi pe celălalt, în mov, ca să-i deosebească, după care i-a botezat Miss Scarlett şi Miss Violet. 

Streisand, câştigătoarea a două Oscaruri şi a unui Tony, în vârstă de 75 de ani, a spus că înainte să primească cei doi câini clonaţi, s-a ataşat de un alt căţel, o rudă îndepărtată a Samanthei. 

Căţeluşa purta numele Funny Girl, dar actriţa a adoptat-o şi i-a schimbat numele în Miss Fanny, apelativul cu care garderobiera i se adresează lui Fanny Brice, personajul interpretat de Streisand, în musicalul din 1968, care i-a adus consacrarea. 

După ''Funny Girl'', cu care a câştigat un premiu Oscar, Streisand a jucat în ''Hello, Dolly!'', dar actriţa spune că nu i-a plăcut niciodată prea mult acest film. 

''Mi s-a părut că am fost distribuită greşit. Am încercat să mă retrag'', a povestit ea pentru Variety. ''Cred că este atât de prostuţ. Este un musical de modă veche'', a adăugat ea.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Barbra Streisand şi-a clonat căinele