x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Ben 10 – Mania!

Ben 10 – Mania!

de Sebastian S. Eduard    |    22 Noi 2009   •   00:00
Ben 10 – Mania!
Sursa foto: TM&©2009 Cartoon Network/

Seria Ben 10 continuă să facă "ravagii" în lumea copiilor.După lansarea mai multor sezoane de desene animate, Cartoon Network se pregăteşte acum să lanseze un nou film: al treilea din serie şi al doilea cu personaje în carne şi oase. "Ben 10: Alien Swarm" a fost lansat week-end-ul trecut la Londra.

Este unul dintre cele mai în vogă seriale pentru copii. Desene animate, filme cu actori, jocuri video, figurine - toate au făcut din Ben Tennyson, băiatul care se poate transforma cu ajutorul Omnitrix-ului într-unul dintre cei zece extratereştri, drept un supererou adorat de cei mici. Timpul a trecut, Ben nu mai are 10 ani, aşa că cei de la Cartoon Network s-au gândit că nu ar fi rău să facă un nou film. Eroul a crescut, aşa că provocările sunt şi ele pe măsură.

Ajutat de verişoara sa Gwen, de prietenul său Kevin E. Levin şi de Elena, una dintre primele sale prietene, Ben trebuie să salveze din nou Pământul. Inamici sunt, ca de obicei, extratereştrii cei răi care, ajutaţi de tatăl Elenei, răpit şi transformat într-un fel de zombie, au trecut la producţia de serie a unui microcip care, odată intrat în corpul uman, îi paralizează voinţa. Armata extratereştrilor devine de la oră la oră din ce în ce mai puternică, printre victime căzând chiar şi Max Tennyson, bunicul lui Ben.

Acum, cei patru trebuie să lase deoparte micile răfuieli personale şi să facă echipă pentru a-i salva pe cei dragi şi, în final, lumea...

PREMIERA
Deşi este un film de televiziune, "Ben 10: Alien Swarm" va avea premiera în... cinematografe. Evenimentul va avea loc la 6 decembrie la patru cinematografe importante din Moscova, Varşovia, Budapesta şi Bucureşti şi se va concretiza într-o singură lansare de gală. Trei zile mai târziu, la 9 decembrie, filmul va avea şi premiera la televizor, pe Cartoon Network.

ARTIŞTII
Ryan Kelly, Geladriel Stineman, Nathan Kayes, Alyssia Diaz dau viaţă celor patru personaje. Deşi teoretic vârsta personajelor interpretate este undeva pe la 17 ani, actorii noştri sunt cu toţii "trecuţi" de 22-23 de ani. Drept dovadă maturitatea lor în gândire: cu toţii tratează rolurilele cu maximă seriozitate, ca actori profesionişti, cu atât mai mult cu cât au câştigat un casting de câteva sute de persoane. "Când surorile mele mai mici au auzit că sunt următorul Ben 10 au spus că asta e o treabă foarte cool", se destăinuie Ryan Kelly, interpretul personajului principal. Încă nu se consideră "vedete": premiera mondială a filmului a avut loc abia săptămâna trecută şi asaltul fanilor abia acum va avea loc.

×
Subiecte în articol: film