x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Ben Affleck, hoţul îndrăgostit

Ben Affleck, hoţul îndrăgostit

30 Dec 2010   •   00:23
Ben Affleck, hoţul îndrăgostit

144166-20-23tv-82.jpgÎn fiecare an, în Boston au loc peste 300 de jafuri bancare. Şi un singur cartier, Char­les­town, a dat lumii mai mulţi spărgători de bănci şi hoţi de maşini decât oricare alt loc din America. Doug MacRay (interpretat de Ben Affleck) este unul dintre ei. Doug a ales să devină şeful unei bande de hoţi fără scrupule, a căror mândrie este de a fura fără să fie prinşi.

Singura familie a lui Doug este formată din complicii săi în ale hoţiei, iar singurul om pe care îl poate considera aproape ca un frate este Jem, în ciuda comportamentului peri­cu­­los al acestuia. Situaţia se schimbă, însă, după ultima spargere, când Jem o ia ostatică pe managera băncii, Claire Keesey. Când des­coperă că aceasta locuieşte chiar în Char­les­town, Jem e cuprins de nervozitate şi vrea ne­a­părat să afle cât de multe ştie Claire des­pre autorii spargerii.

Ştiind de ce e capabil Jem, Doug promite că se ocupă el şi o caută pe Claire, căreia nici nu-i trece prin minte că această întâlnire nu e deloc întâmplătoare şi că fermecătorul străin este unul dintre cei care o terorizase cu câteva zile înainte. Treptat, relaţia cu Claire transformându-se într-o pasionată poveste de dragoste.

×
Subiecte în articol: arte film