x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Brad Pitt ar avea o relaţie cu Charlize Theron, potrivit presei britanice

Brad Pitt ar avea o relaţie cu Charlize Theron, potrivit presei britanice

21 Ian 2019   •   15:18
Brad Pitt ar avea o relaţie cu Charlize Theron, potrivit presei britanice

Actorii Brad Pitt şi Charlize Theron, care s-au cunoscut de sărbătorile de Crăciun prin intermediul lui Sean Penn, ar avea o relaţie, relatează online ziarul spaniol ABC citând presa britanică.

Despre Brad Pitt (55 de ani) presa internaţională a scris că ar avea o relaţie cu o multitudine de feţe cunoscute după eşecul căsniciei sale cu Angelina Jolie, de la fosta sa soţie Jennifer Aniston şi până la actriţa britanică Sienna Miller.

Însă niciun nume nu a făcut atâtea valuri în mass-media internaţionale, precum cel al actriţei sud-africane Charlize Theron (43 de ani). Potrivit ziarului The Sun, ar fi fost chiar Sean Penn, fostul partener al lui Charlize, cel care i-ar fi prezentat-o de Crăciun.

Deocamdată, cei doi ies împreună pentru a se cunoaşte mai bine. După cum relevă publicaţia britanică, este vorba de prima relaţie serioasă a lui Brad Pitt după despărţirea de Angelina Jolie.

"S-au văzut ocazional timp de aproape o lună. Au fost prieteni o perioadă de timp, ironic datorită lui Sean Penn, dar lucrurile merg bine între ei", a declarat o sursă ziarului britanic.

Ambii vor să menţină o relaţie ferită de ochii presei, cel puţin deocamdată. Atunci când ies în oraş încearcă să atragă cât mai puţin atenţia. Săptămâna trecută au avut o întâlnire după o sesiune de filmări şi au fost surprinşi în ipostaze tandre.

"Braţul lui era petrecut în jurul spatelui ei. La un moment, el i-a făcut complice cu ochiul. Brad Pitt pare să fie foarte mulţumit şi fericit", a precizat sursa.

Dacă zvonurile privind noul cuplu se confirmă, ar fi vorba de prima relaţie serioasă a actorului după drama despărţirii sale de Angelina Jolie, notează ziarul spaniol ABC.AGERPRES

×
Subiecte în articol: brad pitt charlize theron