x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Bruno vs Borat

Bruno vs Borat

de Sebastian S. Eduard    |    26 Iul 2009   •   00:00
Bruno vs Borat

E clar! O nenorocire nu vine niciodată singură! Ce ar mai putea urma după "Borat" şi "Bruno"? Păi... apocalipsa!



După Borat, Sacha Baron Cohen se întoarce pe marile ecrane cu un nou personaj incendiar: Bruno. Mult mai scandalos şi obscen, de-a dreptul şocant şi incredibil de amuzant, Bruno este un fashion reporter gay care şi-a propus să ajungă "cel mai cunoscut austriac de la Hitler încoace".

Autoproclamat "vocea televiziunii tinerilor austrieci", Bruno este gazda faimoasei emisiuni tv Funkzeit. Obişnuit cu celebritatea, el cunoaşte responsabilităţile pe care le are o vedetă faţă de fanii săi, motiv pentru care nu lipseşte de la prezentările de modă, tratamentele faciale şi şedinţele de epilare. Totul până în momentul în care a aflat că emisiunea sa a fost scoasă din grila de programe.

Singur şi trist, Bruno realizează că este până la urmă un luptător şi se decide să cunoască faima la ea acasă, adică la Ho­llywood. Ajutat de Lutz, fostul asistent al asistentului său de la Funkyzeit, Bruno este acum gata să facă orice pentru a cunoaşte celebritatea mondială!

Cum ajunge Bruno să fie prieten cu Bono, Sting şi Snoop Dog, puteţi afla din această săptămână când intră filmul în cinematografe. Cea mai scandaloasă comedie de la Borat! Pregătiţi-vă pungile, va fi un zbor cu extrem de multe turbulenţe.

×
Subiecte în articol: film bruno