x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Casa lui Tarantino a fost spartă ca într-un film regizat de el

Casa lui Tarantino a fost spartă ca într-un film regizat de el

19 Dec 2018   •   21:11
Casa lui Tarantino a fost spartă ca într-un film regizat de el

Doi hoți au intrat în vila din Los Angeles a regizorului Quentin Tarantino, conform Agerpres. Aceștia au furat bijuterii și mai multe obiecte de valoare.

Incidentul pare desprins din scenariul unui film regizat tocmai de Tarantino. Însă, cineastul în vârstă de 55 de ani a trecut printr-unul din cele mai cumplinte momente ale sale.

Auzind zgomote, artistul american nu a ezitat să îi înfrunte pe cei doi delincvenţi, însă a fost prea târziu. Indivizii au reuşit să fugă cu prada - bijuterii şi obiecte de valoare -, însă atât cineastul, cât şi soţia lui au scăpat teferi.

Poliția nu a dat detalii despre incident. Ofițerii cercetează imaginile surprinse de camerele de supraveghere și ascultă mărturiile vecinilor pentru a-i găsi pe autorii jafului.

Quentin Tarantino este cea mai recentă victimă a unui astfel de incident: în urmă cu două săptămâni Elisa, fiica jucătorului de baschet Magic Johnson, a fost victima unui atac similar, însă, în cazul respectiv, hoţii erau înarmaţi.

Acest incident nu va afecta însă prea mult viaţa cineastului Quentin Tarantino, care trece prin momente foarte bune. În noiembrie, el s-a căsătorit cu Daniella Pick, cu 20 de ani mai tânără decât el, în Beverly Hills, în prezenţa a zeci de personalităţi din industria cinematografică.

Cei doi s-au cunoscut în 2009, atunci când Tarantino se afla în Israel, de unde este originară Daniella Pick, pentru a promova filmul său "Inglorious Basterds". La opt ani după acea întâlnire, Quentin şi Daniella s-au căsătorit.

×
Subiecte în articol: quentin tarantino spargere los angeles