x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Cel mai mare cinematograf digital din România va fi deschis vineri

Cel mai mare cinematograf digital din România va fi deschis vineri

de Mediafax    |    21 Sep 2011   •   11:52

Lucrarile la Grand Cinema Digiplex au inceput in septembrie 2010, aceasta fiind o constructie noua, adiacenta centrului comercial Baneasa Shopping City.

Cinematograful este contruit pe doua etaje, avand o suprafata totala de 14.000 metri patrati, si peste 2.600 de locuri in 13 sali, fiecare cu un ecran care permite proiectii 3D.

Cea mai mare sala, Grand Ultra, are o capacitate de 500 de locuri si un ecran de 21,6 metri patrati, cel mai mare ecran plat din Romania, potrivit Baneasa Developments.

Cinematograful mai dispune de o sala de 500 de locuri, Grand Epika, din care 200 sunt retractabile. Spatiul permite organizarea mai multor tipuri de evenimente, precum prezentari de moda, stand up comedy, lansari, conferinte sau transmisiuni live.

Zona comerciala a proiectului Baneasa cuprinde un magazin Carrefour, unul Metro Cash&cCrry, o unitate Bricostore si doua magazine de mobila si decoratiuni interioare, Ikea si Mobexpert.

In afara de zona comerciala, proiectul include spatii rezidentiale si un complex de birouri, denumit Baneasa Business &Technology Park.

Investitia apartine companiei Baneasa Investments, detinuta de Universitatea de Agronomie si de Medicina Veterinara din Bucuresti si un grup de firme controle de oamenii de afaceri Gabriel Popoviciu si Radu Dimofte.

×