x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Cere este cel mai bine plătit actor de la Hollywood

Cere este cel mai bine plătit actor de la Hollywood

27 Aug 2016   •   10:10
Cere este cel mai bine plătit actor de la Hollywood

Revista Forbes a publicat joi clasamentul actorilor care câştigă cel mai mult din rolurile de pe marele şi micul ecran şi de această dată în fruntea listei se află Dwayne Johnson, scrie 20minutes.ch.

Actorul de 44 de ani, cunoscut mai degrabă sub numele "The Rock", a câştigat 64,5 milioane de dolari într-un an, fiind cel mai bine plătit din lume. Fostul wrestler profesionist l-a detronat pe Robert Downey Jr, care s-a clasat pe primul loc trei ani la rând.

"The Rock" se afla de abia pe locul al 11-lea în clasamentul alcătuit pentru perioada iunie 2014 - iunie 2015, cu 31 de milioane de dolari, însă, datorită filmelor "Fast and Furious 8" şi "Baywatch", a fost propulsat pe primul loc al clasamentului realizat de revista americană.

Prin comparaţie, Jennifer Lawrence, care a rămas în acest an actriţa cea mai bine plătită din lume, a obţinut "doar" 46 de milioane de dolari.

Pe locul doi pe podium se află în acest an un actor expert în arte marţiale, Jacky Chan, cu 61 de milioane de dolari, urmat de Matt Damon (55 de milioane), Tom Cruise (53 de milioane) şi Johnyy Depp (48 de milioane).

Primii zece actori cei mai bine plătiţi însumează în acest an 456,5 milioane de dolari, în timp ce primele zece actriţe totalizează 205 milioane de dolari, potrivit revistei Forbes, preluată de 20minutes.ch.AGERPRES

×
Subiecte în articol: dwayne johnson