x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Chris Rock va interpreta un rol principal în al patrulea sezon al serialului „Fargo”

Chris Rock va interpreta un rol principal în al patrulea sezon al serialului „Fargo”

04 Aug 2018   •   18:30
Chris Rock va interpreta un rol principal în al patrulea sezon al serialului „Fargo”

Actorul de comedie Chris Rock va interpreta un rol principal în cel de-al patrulea sezon al serialului "Fargo", produs de FX şi premiat cu Emmy, ce va spune povestea a două familii de infractori din anii 1950 care fac între ele un schimb de copii, au anunţat vineri reprezentanţii acestui post de televiziune american, citaţi de Reuters. 

Producţia pentru noul sezon va debuta în 2019, a precizat John Landgraf, directorul executiv al FX, la un eveniment organizat de Television Critics Association, unde acest post de televiziune a fost prezent pentru a-şi promova producţiile viitoare. 

Acţiunea din cel de-al patrulea sezon al serialului "Fargo" este plasată în Kansas City, Missouri, într-o perioadă în care statele din Midwest erau afectate de lupte pentru supremaţie purtate între europenii care imigraseră în Statele Unite şi afro-americanii care părăsiseră sudul american pentru a evita discriminările, a dezvăluit John Landgraf. 

Chris Rock va juca rolul liderului unei familii afro-americane care îşi predă fiul cel mare duşmanului său declarat - un italian -, pentru a menţine pacea între cele două comunităţi. În schimb, el trebuie să îl crească pe băiatul cel mare al italianului ca pe propriul lui copil. 

Serialul de televiziune "Fargo" a fost adaptat pe baza filmului omonim scris şi regizat de fraţii Joel şi Ethan Coen în 1996, recompensat cu două premii Oscar. Această producţie TV a câştigat trei Globuri de Aur şi şase Primetime Emmy Awards. 

Chris Rock, recompensat la rândul său cu patru premii Primetime Emmy, este un actor de stand-up care a creat şi a produs sitcomul "Everybody Hates Chris", inspirat din propria viaţă şi difuzat la televiziune din 2005 până în 2009. A apărut, de asemenea, în filme celebre pentru marele ecran, precum "Lethal Weapon 4" şi "The Longest Yard". Cunoscutul actor american de comedie a fost şi prezentator al galei de decernare a premiilor Oscar.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fargo chris rock