x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Claire Danes, vedeta serialului „Homeland”, a devenit mamă pentru a doua oară

Claire Danes, vedeta serialului „Homeland”, a devenit mamă pentru a doua oară

02 Sep 2018   •   14:30
Claire Danes, vedeta serialului „Homeland”, a devenit mamă pentru a doua oară

Actriţa americană Claire Danes, protagonista serialului de televiziune "Homeland", a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a născut la începutul acestei săptămâni un băiat, a anunţat vineri site-ul revistei People. 

Cel de-al doilea fiu al actriţei Claire Danes, care este căsătorită cu actorul britanic Hugh Dancy, s-a născut pe 27 august la New York. 

Claire Danes, în vârstă de 39 de ani, şi Hugh Dancy, în vârstă de 43 de ani, s-au căsătorit în 2009. Cei doi actori aveau deja împreună un fiu, Cyrus Michael Christopher, care s-a născut pe 17 decembrie 2012. 

Claire Danes a avut o relaţie cu muzicianul australian Ben Lee în perioada 1997-2003 şi cu actorul american Billy Crudup în perioada 2004-2006. 

Vedeta americană l-a cunoscut pe soţul ei, Hugh Dancy, în 2007, în timpul filmărilor de la lungmetrajul "Evening". Relaţia lor a început la scurt timp după aceea, iar cei doi actori s-au căsătorit în Franţa în anul 2009 în cadrul unei ceremonii secrete. 

Hugh Dancy a devenit cunoscut pe plan internaţional graţie rolurilor interpretate în miniseria TV "Elizabeth I" şi în serialul de televiziune "Hannibal".

AGERPRES

×
Subiecte în articol: claire danes homeland