x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Comedy Cluj 2013: 120 de filme din 35 de ţări

Comedy Cluj 2013: 120 de filme din 35 de ţări

de Sebastian S. Eduard    |    03 Oct 2013   •   19:17
Comedy Cluj 2013: 120 de filme din 35 de ţări

Cea de-a 5-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film “Comedy Cluj” se va desfaşura în perioada 11-20 octombrie la Cluj-Napoca şi va cuprinde peste 120 de filme din 35 de ţări, invitaţi din industria filmului românesc şi străin, evenimente conexe (workshop-uri, expoziţii, piese de teatru, întâlniri între public şi oameni din cinematografie).

Gala de deschidere a Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj va avea loc în data de 11 octombrie, începând cu ora 19:00 la Cinematograful Florin Piersic. Startul festivalului va fi marcat de proiecţia eveniment a comediei romantice “Enough Said”, ultima producţie care îl are în rol principal pe regretatul actor James Gandolfini, dispărut prematur dintre noi în această vară. Alături de el, în roluri de prim plan publicul îi va regăsi pe Julia Louis-Dreyfus, Catherine Keener şi Toni Collete.

Filmul regizat de Nicole Holofcener a avut premiera pe 14 septembrie la New York, generând recenzii extreme de bune din partea criticilor. “Enough Said” este un film despre relaţii şi problemele lor, încredere, prejudecăţi, o comedie caldă despre viaţă.

10 titluri din 8 ţări intră în acest an în competiţia pentru cel mai bun film de lungmetraj la Festivalul Internaţional de Film “Comedy Cluj”.


×