x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Concurs. Câştigă bilete la filmul "Obsesia trecutului"

Concurs. Câştigă bilete la filmul "Obsesia trecutului"

28 Apr 2017   •   21:30
Concurs. Câştigă bilete la filmul "Obsesia trecutului"

Tessa, (Katherine Heigl) o femeie superbă şi ambiţioasă, recent divorţată, încearcă să se împace cu ideea că fostul ei soţ şi-a refăcut viaţa alături de o altă femeie. David şi-a adus logodnica nu doar în casa unde au locuit împreună, ci şi în viaţa fetiţei lor, Lilly. Împinsă de o gelozie patologică, Tessa duce totul la extrem ca să o îndepărteze pe Julia şi să îi facă viaţa un calvar.

Cum participi

Jurnalul Naţional şi Freeman Entertainment te invită la film! Trimite un e-mail pe adresa concurs@jurnalul. ro, cu răspunsul corect la întrebarea “Cine este actriţa principală din «Obsesia trecutului»?” şi poţi câştiga două bilete la acest thriller. Biletele sunt valabile la Cine Globe din Auchan.

Altă lansare a săptămânii

Bărzoiul Richard

Richard este un vrăbioi care e adoptat și crescut de o familie de berze. Cu timpul, ajunge să fie convins că și el este barză, dar, când berzele, păsări migratoare, o pornesc spre Africa atunci când vine iarna, Richard își dă seama că are o problemă. Decis să nu se lase înfrânt, Richard pornește pe urma familiei sale adoptive, așa cum poate: cu autobuzul, cu mașina, cu trenul, cu vaporul.

×