x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Conrad Mericoffer, între bani și iubire în “Fructul oprit”

Conrad Mericoffer, între bani și iubire în “Fructul oprit”

01 Dec 2017   •   10:22
Conrad Mericoffer, între bani și iubire în “Fructul oprit”

S-a alăturat distribuției de la “Fructul oprit”, iar acum trăiește una dintre cele mai mari provocări profesionale! În noul serial care va începe în curând la Antena 1, Conrad Mericoffer interpretează un personaj care are de ales între o poziție financiară bună și iubirea vieții sale. Tânărul a început filmările, alături de mari actori iubiți de publicul român, pentru cel mai mare proiect de televiziune din cariera sa.

Joacă pe scena teatrului încă din facultate, în anul 2011 a primit Premiul UNITER pentru debut, iar acum se regăsește în distribuția super-producției semnate de Ruxandra Ion.

Este cel mai important proiect de televiziune pe care l-am făcut până acum și de care mă bucur foarte mult și cred că o să iasă foarte mișto!”, declară Conrad Mericoffer.

În “Fructul oprit”, Conrad este Mihai Lăzărescu, un tânăr care provine dintr-o familie înstărită, dar care se vede nevoit să aleagă între iubire și o poziție financiară bună.

Personajul meu se numește Mihai Lăzărescu. Este un băiat foarte de treabă, liniștit și care vrea să fie și mai liniștit.”, spune actorul. Educat la cele mai bune școli, Mihai știe valoarea banului muncit și nu ia nimic de-a gata. Este șantajat de tatăl lui că va fi dezmoștenit dacă se însoară cu femeia pe care o iubește.

În viața de zi cu zi, Conrad se declară la polul opus față de personajul său. “Este o provocare pentru mine ca actor să mă situez la polul acesta și să o fac cât mai bine.”, mărturisește acesta.

În serialul produs de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, tânărul actor are posibilitatea să joace alături de mari nume ale filmului și teatrului românesc, precum Adrian Titieni, Doru Ana, Marian Râlea, Adriana Șchiopu, Adriana Trandafir. “Suntem o echipă profesionistă, cu niște actori foarte mari, alături de care te poți și distra foarte bine!” , spune Conrad, pe care telespectatorii îl pot urmări în curând la Antena 1, în “Fructul oprit”.

×
Subiecte în articol: Conrad Mericoffer