x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Cu “Cenuşăreasa”, la Cinema Patria!

Cu “Cenuşăreasa”, la Cinema Patria!

de Dana Andronie    |    17 Apr 2013   •   12:12
Cu “Cenuşăreasa”, la Cinema Patria!

Când poveştile copilăriei noastre ne învăluie cu alaiul lor de culori şi personaje minunate, fiecare clipă a vieţii noastre se transformă într-o experienţă magică. Cum Art Nation Media şi Mercada Communication ştiu cât de importantă este magia pentru copii şi părinţi, şi-au unit forţele şi pun în scenă cele mai cunoscute poveşti, cu ajutorul actorilor profesionişti din Teatrul Municipal Ariel. Primul spectacol va avea loc pe 18 mai, la Cinema Patria. Începând cu ora 11.00, “Cenuşăreasa” va deschide stagiunea de poveşti de la cinema.

Un decor, bogat şi plin de culori, alături de jocul actoricesc desăvârşit şi de costumele ca-n basme, vor face din sala Cinematografului Patria un tărâm al experienţelor de vis, pe care micii spectatorii le vor păstra în minte şi-n suflet.

Preţul unui bilet este în valoare de 25 de lei şi se poate procura de pe www.bilete.ro, din oficiile Poştei Române, din magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro.

“A fost odată ca niciodată…” O sintagmă celebră prin intermediul căreia, generaţii de copii îşi dezvoltă imaginaţia, poposind în Universul măreţ al fantasticului, un tărâm al celor mai frumoase vise. Pentru a contribui la menţinerea unui echilibru educaţional al celor mici şi pentru a-i ajuta să descopere şi să iubească basmul şi cele mai frumoase personaje ale sale, în anul 2012, Art Nation Media şi Mercada Communication au iniţiat un proiect adresat părinţilor, bunicilor şi, în special, copiilor cu vârste cuprinse între 4 – 14 ani.

Proiectul îşi propune să asigure noii generaţii o dezvoltare armonioasă a performanţei intelectuale, a personalităţii şi facilitarea relaţionării în viaţa cotidiană în spectrul emoţional şi social, prin intermediul celui mai eficient mecanism – TEATRUL.




×