x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film "Cum să îţi dresezi dragonul", în fruntea box office-ului nord-american

"Cum să îţi dresezi dragonul", în fruntea box office-ului nord-american

29 Mar 2010   •   00:00
"Cum să îţi dresezi dragonul", în fruntea box office-ului nord-american

Filmul de animaţie 3D "Cum să îţi dresezi dragonul/ How to Train Your Dragon" a debutat pe prima poziţie a box office-ului nord-american, generând încasări de 43,3 milioane de dolari de vineri până duminică, informează accesshollywood.com.



Realizat de DreamWorks Animation, filmul "Cum să îţi dresezi dragonul/ How to Train Your Dragon" reprezintă povestea unui băieţel dintr-un trib de vikingi ajuns la vârsta adolescenţei, când trebuie să prindă primul său pui de dragon. Printre actorii care au asigurat vocile personajelor din această animaţie 3D se numără Jay Baruchel, America Ferrera, dar şi Gerard Butler.

Filmul "Alice în Ţara Minunilor", regizat de Tim Burton, a coborât pe locul al doilea - după ce a petrecut trei săptămâni pe prima poziţie în box office-ul nord-american -, cu încasări de 17,3 milioane de dolari, de vineri până duminică. De la lansare, filmul a avut încasări de 293,1 milioane de dolari în America de Nord şi de 656 milioane de dolari pe plan mondial.

Comedia "Teleportaţi în adolescenţă/ Hot Tub Time Machine", cu John Cusack într-unul din rolurile principale, a debutat pe locul al treilea în box office-ul nord-american, generând încasări de 13,7 milioane de dolari. Produs de studiourile MGM, acest lungmetraj prezintă povestea unui grup de patru bărbaţi, care, după o noapte de beţie, se trezesc în anul 1986 şi realizează că le-a fost oferită o şansă pentru a face ordine în vieţile lor.

×
Subiecte în articol: film