x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Daniel Craig: Mai degrabă mi-aş tăia venele decât să mai joc rolul agentului 007

Daniel Craig: Mai degrabă mi-aş tăia venele decât să mai joc rolul agentului 007

08 Oct 2015   •   18:47
Daniel Craig: Mai degrabă mi-aş tăia venele decât să mai joc rolul agentului 007

Actorul britanic Daniel Craig, care interpretează pentru a patra oară rolul agentului special 007 în filmul 'Spectre', a declarat recent într-un interviu că s-a săturat de acest rol şi mai degrabă şi-ar tăia venele cu cioburile de la un pahar spart decât să mai joace din nou acest rol, scrie agenţia Reuters.

'Mai degrabă aş sparge paharul acesta şi mi-aş tăia venele', a declarat Daniel Craig într-un interviu pentru revista Time Out, realizat în luna iulie şi distribuit în această săptămână.

'Nu, nu pentru moment, chiar deloc. Îmi ajunge. Vreau să merg mai departe', a adăugat Daniel Craig, subliniind că nu mai vrea să mai joace iar rolul agentului 007.

'Toate ideile pe care le-am avut despre un film cu Bond sunt incluse în acesta (n. red. Spectre). Gata. Banca Bond este goală. Dacă mă întrebi ce aş face într-un alt film Bond, nu am nici cea mai vagă idee. Sa mergem în spaţiu? Hai să o facem, însă deja s-a făcut acest lucru. Atunci mai facem iar acest lucru', a adăugat actorul britanic de 47 de ani.

'Spectre' va avea premiera în Marea Britanie şi Irlanda în 26 octombrie, iar la nivel internaţional, la începutul lunii noiembrie.

×
Subiecte în articol: daniel craig James Bond