x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Daniel Day-Lewis îi trimite scrisori de dragoste lui Fergie

Daniel Day-Lewis îi trimite scrisori de dragoste lui Fergie

28 Noi 2009   •   00:00
Daniel Day-Lewis îi trimite scrisori de dragoste lui Fergie
Sursa foto: YOSHIKAZU TSUNO/AFP

Fergie, solista grupului Black Eyed Peas a primit de la partenerul ei din filmul "Nine", Daniel Day-Lewis, câteva scrisori de dragoste scrise în numele lui Guido, personajul interpretat de acesta, relatează popeater.com. "Daniel e foarte fermecător. Eram în cabina mea şi am găsit o mică scrisoare. Am deschis-o şi era scrisă din partea lui Guido. Mi-a scris câteva scrisori în numele lui Guido. Erau foarte drăguţe şi absolut încântătoare", a mărturisit Fergie la o conferinţă de presă organizată recent la Waldorf Astoria din New York.



Stacy Ferguson, cunoscută sub numele de Fergie, îşi face debutul în cinematografie interpretând, în pelicula "Nine", personajul prostituatei italiene Saraghina, care îl va iniţia în arta amorului pe adolescentul Guido, care avea să devină un tânăr regizor, şi va cânta alături de acesta cântecul "Be Italian".

Pentru a-şi pregăti cât mai bine rolul, Fergie a mărturisit că a vizionat toate filmele inspirate din "Opt şi jumătate", regizat de Federico Fellini, însă, în ciuda acestei pregătiri, nimic nu a putut să o protejeze faţă de tracul puternic pe care l-a resimţit atunci când s-a aflat pe acelaşi platou de filmare cu staruri de prim calibru distribuite în acest proiect, precum Nicole Kidman, Kate Hudson, Penelope Cruz, Judi Dench şi Sophia Loren. "Când am acceptat acest rol, ştiam că voi fi cu siguranţă doar «acea cântăreaţă care se alătură unei elite de actori» şi am fost foarte intimidată, deoarece am conştientizat faptul că mă voi afla printre câteva persoane aflate în culmea gloriei, în domeniul lor de activitate. La început am crezut că voi putea să stau într-un colţ, că nu voi vorbi cu nimeni şi că voi putea doar să-i privesc pe ceilalţi cum îşi etalează măiestria", a explicat Fergie.

Cu toate acestea, Fergie a trebuit să îşi învingă teama foarte repede: "Prima persoană pe care am întâlnit-o a fost Daniel. După 15 minute a trebuit să cânt în faţa lui. Îl admir de mulţi ani şi mi-am dorit foarte mult acest rol, aşa că a trebuit să o fac. Cu siguranţă am prins «microbul» actoriei, deoarece filmul este o altă formă de a te exprima, iar eu sunt o artistă", a adăugat cântăreaţa americană. "Nine" este un remake al filmului realizat de Federico Fellini "Opt şi jumătate" (1963), regizat de Rob Marshall, după un musical cu acelaşi titlu pus în scenă pe Broadway. Filmul prezintă povestea regizorului italian Guido Contini, pe măsură ce acesta încearcă să îşi regăsească armonia în viaţa profesională şi personală, marcată de relaţiile dramatice pe care le are cu soţia, amanta, muza, agentul şi mama sa.

Filmul va avea câteva proiecţii speciale la New York şi Los Angeles, în 18 decembrie, lansarea oficială fiind programată pentru 25 decembrie în Statele Unite.

Trupa Black Eyed Peas, compusă din Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap şi Taboo, a obţinut trei premii Grammy, iar albumele sale s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume. Trupa americană a concertat şi la Bucureşti, în 15 septembrie 2007, la Arenele Romane.

Daniel Day-Lewis este unul din actorii de top ai generaţiei sale, autorul unei game largi de roluri, de la portretul unei victime a paraliziei cerebrale din "My Left Foot", recompensat cu un premiu Oscar, la cea mai recentă partitură a sa, recompensată cu al doilea premiu Oscar din carieră, din filmul "There Will Be Blood". După "Bandele din New York" şi "Vârsta Inocenţei", Daniel Day-Lewis va colabora pentru a treia oară cu Martin Scorsese, în filmul "Silence", în care va interpreta rolul unui călugăr iezuit din secolul al XVII-lea.

×
Subiecte în articol: film