x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Daniel Radcliffe: Sunt fericit, Harry Potter a ajuns la final!

Daniel Radcliffe: Sunt fericit, Harry Potter a ajuns la final!

de Ovidiu Ciutescu    |    26 Noi 2009   •   00:00
Daniel Radcliffe: Sunt fericit, Harry Potter a ajuns la final!

Cu câteva zile în urmă, o echipă de la cunoscutul show Tv matinal Sunrise Seven a vizitat platourile pe care se filmează Harry Potter and the Deathly Hallows. Într-o discuţie cu Daniel Radclife, arată topnews.ru, vedeta de 20 de ani a lăsat să se înţeleagă că filmările pentru ultima parte din cunoscutul film fantasy au ajuns la final. În timpul dialogului, vedetele au lăsat să se întrevadă sentimente contradictorii faţă de acest eveniment.



"După Crăciun vom mai avea (nr. echipa care lucrează la film) un motiv de bucurie, ultima serie din Harry Potter a ajuns la final din punct de vedere al filmărilor. Dar, în acelaşi timp va fi şi destul de ciudat", a declarat şi Emma Watson. Co-starul din Harry Potter a lăsat să se înţeleagă că totul s-a încheiat şi pentru că ea are alte proiecte în viitor: "Va fi ciudat, interesant, cum vor reacţiona oamenii atunci când am să le spun: Îmi pare rău, patru ani nu voi mai fi disponibilă pentru aşa ceva".

Radclife nu a fost singurul intervievat de echipa televiziunii australiene. Alte stele ale seriei fantasy, Bonnie Wright, Rupert Grint şi Tom Felton au dialogat şi ei pe seama filmului care i-a făcut celebri. "Ştiu sigur că în prezent copiii mă privesc ca pe un personaj rău. Micuţilor fani le va lua ceva timp să mă perceapă ca pe omul care sunt în realitate", a declarat Tom Felton, personajul Draco Malfoy.

Aşadar, filmările pentru ultima parte din Harry Potter au ajuns la final. Cu toate acestea, fanii vor putea asista la premiera Harry Potter and the Deathly Hallows - Partea I abia pe 19 noiembrie 2010, iar la Harry Potter and the Deathly Hallows - Partea a II-a pe 15 iulie 2011.

×
Subiecte în articol: film