x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Drujbele și mașinile de tuns iarba au îngreunat filmările pentru serialul de comedie Mangalița

Drujbele și mașinile de tuns iarba au îngreunat filmările pentru serialul de comedie Mangalița

27 Sep 2019   •   15:20
Drujbele și mașinile de tuns iarba au îngreunat filmările  pentru serialul de comedie Mangalița

Vremea capricioasă și sunetul drujbelor le-au creat probleme actorilor și echipei de producție, în Bolintin Vale, la filmările pentru Mangalița, serialul de comedie care începe duminică, 29 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1.

A fost stresant din cauza vremii, căci clima ne-a jucat feste. Când voiai să filmezi cu soare, venea ploaia, și invers. Dar destule situații neprevăzute au fost la exterioare din cauza drujbelor și a mașinilor de tuns iarba. Ca să se oprească din lucru și să putem filma, a trebuit să plătim oamenii. Așa se face că, la două-trei săptămâni după ce s-a aflat că mulți primesc bani ca să se oprească din a face zgomot, a apărut unul lângă noi, într-o Dacie, a așteptat și, când l-a auzit pe regizor zicând Motor!, a început să tundă iarba.  Ca să primească și el ceva bani...”, povestește amuzat Teo Corban, interpretul primarului Stelian Manole.

La o altă scenă, filmată noaptea, a venit Poliția. “Era o filmare de noapte, iar eu trebuia să urlu pe acoperișul primăriei. Cred că am trezit tot orașul. Îmi cer scuze localnicilor, dar n-aveam ce să fac. Cu ocazia asta, aș vrea să le mulțumesc pentru că ne-au primit câteva luni în orașul lor. Au fost, în majoritatea cazurilor, foarte simpatici și săritori”, spune Ștefan Pavel, interpretul jurnalistului de investigații Dumitru Bozovici.

Despre localnici spune de bine și Alex Bogdan, interpretul lui Sică Tudose, șeful Poliției locale. “Toată lumea a fost extrem de relaxată cu noi pe acolo. Și curioasă, desigur. Dar după ce a înțeles lumea ce facem, cred și sper că am fost adoptați și că oamenii abia așteaptă să revenim. Au fost mulți bolintineni la figurație și asta ne-a ajutat. Și mai cred că acest serial e chiar un beneficiu real pentru comunitate. Să petreci două luni aproape zilnic în acel oraș, asta ne face aproape puțin bolintineni”, spune acesta.

Cel mai nou serial de comedie, Mangalița, îl are în centrul atenției pe Stelian Manole, primarul aflat în fruntea urbei de 28 de ani. Acesta a câștigat toate alegerile de până acum cu unanimitate de voturi, iar în prezent trage sforile să obțină cel de-al optulea mandat consecutiv și să intre astfel în Cartea Recordurilor, drept cel mai longeviv primar.

Cum e dată peste cap viața locuitorilor orașului Mangalița din cauza intrigilor politice, administrative, mafiote și amoroase ale  anturajului extrem de colorat și comic al domnului primar, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând de duminică, 29 septembrie, ora 20:00, când se va diuza primul episod al serialului de comedie Mangalița.

×
Subiecte în articol: Mangalița