x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Experiența la care visează Alina Pușcaș: “Nu aș refuza așa ceva niciodată”

Experiența la care visează Alina Pușcaș: “Nu aș refuza așa ceva niciodată”

14 Mai 2018   •   20:10
Experiența la care visează Alina Pușcaș: “Nu aș refuza așa ceva niciodată”

Alina Pușcaș, frumoasa actriță care o interpretează pe Silvia Lăzărescu în “Fructul oprit” serialul difuzat de Antena 1 miercurea de la ora 20.00, visează la scene de acțiune demne de o Wonder Woman. Pentru ea ar fi o mare provocare să învețe sã punã în scenã cascadorii.

Extrem de ambițioasă, Alina Pușcaș mărturisește că ar fi tentată să joace într-un film de acțiune, chiar dacă asta ar însemna o pregătire intensă. “Până la urmă fiecare rol este o provocare. Cred cã mi-ar fi foarte greu să joc un rol într-un film sau serial de acțiune în care ar trebui să învăț tot felul de figuri de contact/bătăi, cascadorii, ceva de genul << Wonder woman>>, << Batwoman>>. Dar nu aș refuza așa ceva nicodată. Mi-ar plăcea o astfel de experiență, care, cel mai probabil, ar solicita o pregătire de cel puțin șase luni”, spune Alina Pușcaș.

Acum îndrăgita vedetă a Antenei 1 trăiește o frumoasã experiență profesională, putând fi urmărită, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00,  în “Fructul oprit” prima dramă psihologică din peisajul serialelor autohtone. Ea o interpretează pe Silvia Lăzărescu, fiica Roxanei Baicu Popovici (personaj jucat de Carmen Tănase). “Atât Silvia, cât și Alina sunt familiste convinse, iubesc amândouă un bărbat pe nume Mihai :). Își doresc mereu să știe că toată lumea din jurul lor este mulțumită, nu vor să deranjeze pe nimeni, nu-și doresc conflicte.”, își descrie actrița personajul.

×