x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw" în topul box-office-ului din SUA. Încasări de 60,8 milioane de dolari

"Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw" în topul box-office-ului din SUA. Încasări de 60,8 milioane de dolari

05 Aug 2019   •   13:36
"Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw" în topul box-office-ului din SUA. Încasări de 60,8 milioane de dolari

Filmul de acțiune "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw" a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american în acest week-end. Încasările au ajuns la 60,8 milioane de dolarii, potrivit cifrelor furnizate de site-ul IMDB. 

Din distribuție fac parte Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, dar și Vanessa Kirby și actrița mexicană Eiza-Gonzalez. Filmul a fost regizat de David Leitch (cunoscut pentru "Deadpool 2" din 2018). 

Având moduri complet diferite de a vedea viaţa, Hobbs (Johnson) şi Shaw (Statham) trebuie să-şi depăşească neînţelegerile şi să-şi unească forţele pentru a-l opri pe Brixton (Elba), un răufăcător modificat genetic, care încearcă să pună mâna pe o armă de distrugere în masă. 

Pe poziţia a doua, în coborâre un loc, se află "The Lion King", o adaptare live-action a peliculei clasice de animaţie a studiourilor Disney, cu încasări de 38,2 milioane de dolari. 

Pentru a povesti aventurile puiului de leu Simba, regizorul Jon Favreau a utilizat un procedeu inovator: scenele au fost filmate de o echipă tradiţională de operatori, dar în interiorul unui cadru de realitate virtuală în 3D, cineastul apelând la o distribuţie formată din vedete din showbiz, inclusiv cântăreaţa Beyoncé, pentru a da voce personajelor filmului. 

Cel mai recent film semnat de Quentin Tarantino, "Once Upon a Time...in Hollywood", coboară la rândul său un loc, până pe ultima treaptă a podiumului, cu încasări de 20 de milioane de dolari în cel de-al doilea weekend de prezenţă pe ecrane. 

Cu o distribuţie plină de vedete printre care Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie şi Maya Hawke, cel mai recent lungmetraj al cineastului american propune o întoarcere în timp până la sfârşitul aşa-numitei Perioade de Aur de la Hollywood, în Los Angeles-ul anului 1969, când un actor de mâna a doua, care a primit roluri în producţii de televiziune, şi prietenul său, un cascador, încearcă să se facă remarcaţi la Hollywood. 

Locul al patrulea este ocupat de cel de-al şaptelea episod din aventurile Omului-Păianjen, "Spider-Man: Far From Home", cu încasări de aproximativ 7,8 milioane de dolari în cel de-al cincilea weekend pe marile ecrane. 

Filmul reia aventurile lui Spider-Man după finalul tragic din ''Avengers: Endgame''. Peter Parker, eroul-adolescent care se ascunde sub masca Omului-Păianjen, porneşte într-o excursie în Europa alături de colegii săi de liceu, călătorie care se va dovedi plină de evenimente neprevăzute. 

Top 5 este completat de animaţia "Toy Story 4", produsă de studiourile Pixar-Disney, cu încasări de 7,2 milioane de dolari în cel de-al şaptelea weekend de prezenţă în cinematografe. http://agerpres

 

×
Subiecte în articol: film