x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Filmările la 'House of Cards' vor fi reluate fără Kevin Spacey

Filmările la 'House of Cards' vor fi reluate fără Kevin Spacey

05 Dec 2017   •   08:22
Filmările la 'House of Cards' vor fi reluate fără Kevin Spacey

Producţia celui de al şaselea sezon al serialului "House of Cards" va fi reluată la începutul lui 2018, dar fără actorul Kevin Spacey, acuzat de agresiuni sexuale, a anuntat o sursă apropiată dosarului. Vor fi insa doar opt episoade, faţă de 13 în cazul celorlalte cinci sezoane.

 

De la sfârşitul lui octombrie Kevin Spacey, în vârstă de 58 de ani, a fost acuzat că a hărţuit şi agresat doi actori minori, dar şi de hărţuire pe platourile "House of Cards". În Marea Britanie, Scotland Yard a deschis o anchetă privind două presupuse agresiuni sexuale şi mai multe cazuri de hărţuire la teatrul londonez Old Vic, unde Kevin Spacey a fost director artistic între 2004 şi 2015.

De două ori laureat al unui premiu Oscar, actorul este una dintre numeroase personalităţi de la Hollywood, din muzică, politică şi media vizate de astfel de acuzaţii după apariţia cazului Harvey Weinstein, producător de cinema acuzat de numeroase agresiuni şi violuri, precizeaza agerpres.

La începutul lui noiembrie, Netflix a anunţat că Kevin Spacey a fost definitiv exclus din distribuţia "House of Cards", serial politic care a făcut din platforma video online un actor respectat al producţiei de televiziune.

Autorii trebuie să-şi imagineze acum cum va continua serialul fără Spacey care a fost, cel puţin la începutul serialului, personajul principal Frank Underwood, devenit apoi preşedinte al SUA. Sfârşitul celui de al cincilea sezon le-a oferit totuşi o trambulină interesantă, în condiţiile în care soţia sa, Claire Underwood, a devenit înlocuitoarea sa la Casa Albă.

×