x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Filmul de vară care ţi se potriveşte în funcţie de semnul zodiacal

Filmul de vară care ţi se potriveşte în funcţie de semnul zodiacal

11 Iul 2018   •   15:01
Filmul de vară care ţi se potriveşte în funcţie de semnul zodiacal

Înainte de a simţi “iubirea de o vară”, am ştiut cum e cu ajutorul filmelor. Aşa că în amintirea adolescenţei, Elite Daily îţi spune ce film despre iubiri de o vară ţi se potriveşte în funcţie de semnul zodiacal.

1. Berbec – “Forgetting Sarah Marshall”

Această vară aduce un nou tip de relaţie în viaţa ta, după ce ai reflectat asupra lucrurilor care au fost greşite în relaţiile trecute. Începi să fii adeptul stilului vechi, precum Jason Segel în Forgetting Sarah Marshall.

2. Taur – “Dirty Dancing”

Eşti pe punctul de a întâlni pe cineva care te va schimba, chiar dacă va fi în viaţa ta doar pentru o perioadă scurtă de timp.

3. Gemeni – “Wet Hot American Summer”

Gemenii ar trebui convinşi să iasă afară iniţial. Nu te stresa în legătură cu relaţiile, în schimb, concentrează-te pe planificarea de aventuri, excursii care îţi vor aminti cât de special eşti.

4. Rac – “Jaws”

Cineva din trecutul tău este posibil să reapară în viaţa ta în această vară. Deşi o să fii încântat de această reapariţie, ai grijă la intenţiile lor. “Jaws” îţi aminteşte să fii cu ochii în patru peste tot pe unde mergi. Ai grijă de inima ta.

5. Leu – “Dazed and Confused”

Vara această pare puţin complicată când vine vorba de iubire. Nu te agita şi nu grăbi lucrurile. Tratează-ţi vara precum “Dazed and Confused” – zilele leneşe sunt prietenii tăi, iar dacă iubirea apare, cu atât mai bine.

 6. Fecioară – “Moonrise Kingdom”

Ţine-ţi ochii deschişi în căutarea iubirii în locurile în care te aştepţi cel mai puţin să apară, în special dacă lucrezi la ceva creativ în această vară. O pasiune comună va deschide calea unei iubiri.

7. Balanţă – “Independence Day”

Cineva din trecutul tău va reapărea în viaţa ta în această vară, iar tu vei fi tentat să repeţi vechile greşeli.

8.  Scorpion – “Adore”

Tentaţia este peste tot, iar tu reuşeşti să atragi atenţia peste tot pe unde mergi. Distrează-te, însă nu complica prea mult lucrurile.

9. Săgetător – “How to Lose a Guy In 10 Days”

Îţi doreşti să fii singur. Nu vrei relaţii, nu vrei să te complici, căci vara asta vrei doar să te distrezi. Cu toate acestea, nu te forţa să stai departe de o persoană nouă pe care o întâlneşti şi faţă de care te simţi foarte atras.

10. Capricorn – “500 Days of Summer”

Te-ai plictisit de tot felul de întâlniri care nu duc nicăieri, însă nu uita că lucrurile pot evolua frumos, dacă eşti tu însuţi.

11. Vărsător – “Caddyshack”

Vara asta îţi dai frâu liber: petreceri, soare şi distracţie.

12. Peşti – “The NoteBook”

Bucură-te de atenţia pe care o primeşti din partea celor din jurul tău, dar nu uita să ai grijă de tine. Romantismul poate apărea, însă încearcă să fii sigur de sentimentele tale.

×