x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Fiul lui Richard Dreyfuss îl acuză pe Kevin Spacey de hărţuire sexuală

Fiul lui Richard Dreyfuss îl acuză pe Kevin Spacey de hărţuire sexuală

06 Noi 2017   •   14:29
Fiul lui Richard Dreyfuss îl acuză pe Kevin Spacey de hărţuire sexuală

Harry Dreyfuss, fiul actorului Richard Dreyfuss, a afirmat că a fost molestat de Kevin Spacey în prezenţa tatălui său, în 2008, când avea 18 ani, scrie Yahoo! Richard Dreyfuss făcea parte din distribuţia spectacolului “Complicit”, regizat de Kevin Spacey.

Afirmaţiile lui Harry Dreyfuss marchează ultima acuzaţie de hărţuire sexuală împotriva lui Kevin Spacey, care a fost acuzat de comportament neadecvat de peste 10 bărbaţi.

“S-a întâmplat într-o seară când toţi trei eram singuri în apartamentul lui Kevin, pentru că tatăl meu îşi repeta replicile. Tatăl meu nu a observat, iar eu nu i-am spus despre acest incident, timp de mulţi ani. În schimb, în următorii nouă ani am povestit incidentul la petreceri, pentru distracţie”, a scris Harry Dreyfuss. “Kevin Spacey este un prădător sexual. Totuşi, nu m-am gândit niciodată că a vorbi serios despre acest lucru este o opţiune”, a adăugat acesta.

Dreyfuss afirmă că Spacey s-a aşezat lângă el şi i-a pus mâna pe picior, în timp ce discutau scenariul.

“A durat atât de mult pentru că nu mi-am imaginat că el ar putea fi interesat de mine. Era un adult, un erou pentru mine, şeful tatălui meu – niciuna dintre aceste categorii nu se afla pe radarul meu în legătură cu interacţiunile cu tentă sexuală. În plus, m-am gândit: ‘Sigur nu mi-ar face avansuri în acest fel în prezenţa tatălui meu’. Însă, mâna lui a rămas acolo”, a spus Dreyfuss.

Când Dreyfuss a încercat să se mute pe un alt scaun, Spacey l-a urmărit, ţinând în continuare mâna pe piciorul său.

“Nu puteam procesa ceea ce se întâmpla: Tatăl meu şi eu pretindeam să fim iubiţi într-un spectacol de teatru, în timp ce Kevin Spacey încerca să mă seducă, iar în viaţa reală eram un virgin heterosexual care voia să devină un actor celebru. Nu am vrut să îi spun atunci tatălui meu şi să generez un conflict între ei doi. Şi nu voiam ca spectacolul să fie pus în pericol”, a mai spus Harry Dreyfuss.

Dreyfuss a adăugat că a încercat să îşi spună că Spacey nu face nimic greşit, până când producătorul i-a atins organul genital.

“În 20 de secunde, centimetru cu centimetru, Kevin şi-a mutat mâna de pe coapsa mea către organul genital. Am rămas blocat”, a povestit Harry Dreyfuss, adăugând că nu i-a dat niciodată vreun semn că ar fi de acord cu comportamentul lui.

 

×