x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Killing Time. O comedie extrem de neagră, semnată Florin Piersic Jr.

Killing Time. O comedie extrem de neagră, semnată Florin Piersic Jr.

de Sebastian S. Eduard    |    04 Feb 2013   •   15:46
Killing Time. O comedie extrem de neagră, semnată Florin Piersic Jr.

Despre film. Doi asasini plătiţi îşi aşteaptă viitoarea victimă într-un apartament gol. Orele se scurg. Tensiunea creşte. Glumiţele nevinovate se transformă în împunsături ironice. Insultele devin ameninţări. Va curge sânge.

Killing Time, o producţie independentă Kinosseur Productions şi Elefant Films, îi are în distribuţie pe Florin Piersic Jr., Cristian Ioan Gutău, Daniel Popa, Olimpia Melinte şi Florin Zamfirescu.
Filmul a fost prezentat în premieră naţională în cadrul Zilelor Filmului Românesc la ediţia din 2012 a Festivalului Internaţional de Film Transilvania. Tot în 2012 a fost proiectat în selecţia oficială a Festivalului Internaţional de Film de la Varşovia – Free Spirit Competition.

Filmul va avea premiera naţională pe 1 martie şi va ajunge în prima săptămână în capitală şi alte şapte oraşe din ţară. Killing Time este distribuit în România de Transilvania Film şi va putea fi văzut în prima săptămână în Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Braşov, Ploieşti, Târgu Jiu, Târgu Mureş.



×
Subiecte în articol: florin piersic jr killinf time film