x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Fotbalul american distruge vampirii în topul box-office-ului nord-american

Fotbalul american distruge vampirii în topul box-office-ului nord-american

07 Dec 2009   •   00:00

"The Blind Side", o poveste adevărată din mediul fotbalului american, i-a alungat pe vampirii din "New Moon" din fruntea box-office-ului nord-american, potrivit cifrelor societatăţii specializate Exhibitor Relations, relatează AFP.



Lansată în urmă cu două săptămâni, această comedie cu Sandra Bullock în rolul unei mame care adoptă un tânăr de culoare pasionat de fotbal a obţinut încasări de 20,4 milioane de dolari, aproape 130 de milioane în total. "New Moon", liderul ultimelor două săptămâni, a căzut pe locul al doilea cu încasări de 15,7 milioane de dolari (peste 255 de milioane în total).

Locul al treilea este ocupat de un film nou "Brothers", cu Jake Gyllenhaal, Tobey Maguire şi Natalie Portman, cu 9,7 milioane de dolari. "A Christmas Carol", un film de animaţie al studiourilor Disney, regizat de Robert Zemeckis, este al patrulea cu 7,5 milioane, înaintea unei alte producţii Disney, "Old Dogs", cu John Travolta şi Robin Williams (6,9 milioane).

Poziţia a cincea este ocupată de un film nou, "Armored" (6,6 milioane), cu Matt Dillon, la egalitate cu filmul lui Roland Emmerich "2012". Ultimele locuri sunt ocupate de filmul de acţiune "Ninja Assassin", al lui James McTeigue (5 milioane), "Planet 51" (4,3 milioane şi comedia "Everybody"s Fine", cu Robert DeNiro şi Drew Barrymore (4 milioane)

×
Subiecte în articol: film