x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Fructul oprit sezonul 2 episodul 15. Înarmat, Alex îl amenință pe Adrian: “Ultima dată când a fost un pistol în camera asta, un om a murit”

Fructul oprit sezonul 2 episodul 15. Înarmat, Alex îl amenință pe Adrian: “Ultima dată când a fost un pistol în camera asta, un om a murit”

05 Dec 2018   •   16:27
Fructul oprit sezonul 2 episodul 15. Înarmat, Alex îl amenință pe Adrian: “Ultima dată când a fost un pistol în camera asta, un om a murit”
Sursa foto: Mihai Stetcu

Momente tensionate, suspans și numeroase răstunări de situație, într-un nou episod din cel de-al doilea sezon „Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară de la ora 20.00. La aproape șase ani de la tragicul eveniment, când Tudor Caragea și-a pierdut viața în urma focurilor de armă, istoria este pe cale să se repete. Înarmat, Alex merge la Adrian, hotărât ca acesta să nu mai stea în calea fericirii lui și a femeii pe care o iubește.

“Sonia, vrei să te căsătorești cu mine în fața lui Dumnezeu?”, este propunerea pe care Sonia (Michaela Prosan) o primește, însă nu din partea lui Alex (Petru Păun), ci din partea lui Adrian (Bogdan Albulescu), bărbatul cu care este căsătorită civil, de care ea plănuia să se despartă. Ce întorsătură va lua relația lor, telespectatorii pot afla, diseară, în continuarea sezonului 2 „Fructul oprit”.

“Ultima oară când am avut o mireasă în casa asta a murit un om”, spune Sile Boască (Marian Râlea), care parcă simte că o altă nenorocire se va abate asupra familiei Caragea și a apropiaților.  Cuvintele lui par să se adeverească … “Îl omor! Pentru tine, fac moarte de om! Atât de mult te iubesc”, îi spune Alex Soniei, mai hotărât ca niciodată să lupte pentru povestea lor de iubire. Dispus să facă orice, el apelează la un gest nesăbuit și merge, înarmat, în camera în care se află Adrian, cea în care, în urmă cu aproape șase ani, Tudor Caragea s-a stins din viață. “Ultima dată când a fost un pistol în camera asta, un om a murit”, îi spune Alex rivalului său, pe care îl amenință cu pistolul. Ce se va întâmpla cu cei doi, telespectatorii pot afla urmărind episodul 15 al noului sezon “Fructul oprit”, diseară, de la ora 20.00, la Antena 1. 

Ana (Cristina Ciobănașu) și Ioan (Vlad Gherman) își doresc să treacă la un nou nivel al relației lor. “Nu-mi place că trebuie să ne ascundem, aș vrea să ne bucurăm până la capăt”, îi spune Ana acestuia. Ce hotărâre vor lua ei, dar și cum va evolua povestea lor, în această seară, la Antena 1.

Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici) încearcă să-și repare greșelile, după ce setea de răzbunare l-a orbit și l-a făcut să rănească oameni dragi lui. Primul pas îl face în relația cu Magda (Maia Morgenstern). “Oare crezi că am putea șterge totul și s-o luăm de la capăt?”, îi propune el.  Ce decizie importantă ia în legătură cu Sonia și cu Ioan, telespectatorii vor afla urmărind episodul din această seară.

Tot diseară Sile Boască îi pregătește o mare surpriză soției sale, Lina (Adriana Trandafir). Dacă își va ierta Ioan tatăl, cum va evolua relația cu sora lui, Sonia, dacă asupra familiei Caragea se abate o nouă nenorocire sau dacă va avea loc o nuntă, acestea sunt doar câteva întrebări care își vor găsi răspunsul, diseară, de la ora 20.00.

Au mai rămas trei episoade ale serialului “Fructul oprit”, din acest an, pe care telespectatorii le pot urmări, miercurea, de la 20.00, la Antena 1.

 

×
Subiecte în articol: Fructul Oprit