x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Fructul oprit sezonul 2 episodul 6. Alex, către Sonia: “Fugim împreună!”

Fructul oprit sezonul 2 episodul 6. Alex, către Sonia: “Fugim împreună!”

03 Oct 2018   •   15:24
Fructul oprit sezonul 2 episodul 6. Alex, către Sonia: “Fugim împreună!”
Sursa foto: Mihai Stetcu

Sezonul 2 al serialului “Fructul oprit” revine, în această seară, de la 20.00, în atenția telespectatorilor Antenei 1 cu un nou episod plin de surprize, momente emoționante și suspans.

Apariție neașteptată în “Fructul oprit”! Unul dintre personajele importante ale poveștii serialului, Tudor Caragea (interpretat de Adrian Titieni), revine în atenția publicului în cadrul celui de-al șaselea episod din noul sezon al producției. În ce ipostază se “întoarce” el, telespectatorii vor putea afla, în această seară, de la 20.00, la Antena 1.

După o perioadă lungă de timp, Helene (Alina Chivulescu) revine în casa Caragea. “Rostul meu sunteți voi și nu am cum să stau departe”, îi spune ea Anei (Cristina Ciobănașu). Șirul mărturisirilor nu se oprește însă aici. “Ce am făcut eu, a lăsat urme și a distrus viețile tuturor”,  își deschide Helene sufletul.

Alex (Petru Păun) nu renunță la iubirea pentru Sonia (Michaela Prosan) și încearcă să o convingă pe aceasta să lupte pentru povestea lor. “Fugim împreună, cu tot, cu Victor!”, îi propune el. Momentul lor este întrerupt de Adrian (Bogdan Albulescu), lucru care o face pe Sonia să ia o decizie importantă cu privire la cei doi bărbați din viața ei.

Problemele în familia Caragea nu încetează să apară. Poliția își face apariția în casă. “Am mandat ca să percheziționez întreaga casă”. Cum vor reacționa membrii familiei și pe cine caută oamenii legii, telespectatorii vor putea afla în cadrul episodului din această seară.

Momente grele și pentru Costică (Liviu Vârciu) și Tanța (Doinița Oancea)! Acesta descoperă că ea este însărcinată. “Tanțo, de ce nu mi-ai spus?”, încearcă Costică să afle. “Costică, eu nu am vrut să avem un copil…”, îi spune ea. 

Dacă va renunța sau nu Tanța la ideea avortului, ce se va întâmplă cu căsnicia ei și a lui Costică, ce va decide Sonia în legătură cu mariajul cu Adrian, dar și cu povestea ei de iubire și a lui Alex, cum va evolua relația dintre Ioan (Vlad Gherman) și mama lui, Magda (Maia Morgenstern), dar și cea dintre el și Ana, acestea sunt doar câteva dintre întrebările care își vor găsi răspunsul în episodul 6. Numeroase surprize, secvențe emoționante și suspans, diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Noul sezon “Fructul oprit” poate fi urmărit, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: Fructul Oprit