x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film 'Game of Thrones' lansează trailerul celui de-al optulea şi ultim sezon

'Game of Thrones' lansează trailerul celui de-al optulea şi ultim sezon

05 Mar 2019   •   20:52
'Game of Thrones' lansează trailerul celui de-al optulea şi ultim sezon

După mai multe luni în care a lansat numeroase "teasere", platforma HBO a difuzat marţi, în cele din urmă, trailerul celui de-al optulea şi ultim sezon al mult aşteptatului serial 'Game of Thrones', care va putea fi urmărit din 14 aprilie, relatează EFE.

Ultima bătălie pentru Westeros se va da pe parcursul a şase episoade, în care telespectatorii vor descoperi cine va ocupa mult râvnitul Tron de Fier şi care va fi destinul unor personaje îndrăgite, precum Jon Snow (Kit Harington), Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) sau Tyrion Lannister (Peter Dinklage).

În trailer, principalele personaje se pregătesc de marea bătălie acompaniate de o coloană sonoră grandioasă şi furtunoasă.

În imagini apar Snow şi Targaryen călare, conducându-şi trupele. În secvenţa următoare, doi dragoni survolează castelul unde se afla Sansa Stark (Sophie Turner).

În acest timp, Cersei Lannister (Lena Headey) aşteaptă deznodământul cu un gest complice în timp ce soarbe dintr-un pahar cu vin. Scena finală este cea care are cel mai mare impact şi în care apare Regele Nopţii (The Night King).

Producătorii acestui serial epico-fantastic, una dintre cele mai de succes serii din istoria televiziunii, ecranizare a romanelor lui George R. R. Martin, au lansat, în noiembrie, un mic teaser. În ianuarie, a fost difuzat un video în care apăreau interpreţii personajelor Jon Snow, Sansa Stark şi Arya Stark, explorând un subteran întunecat.

Ultimul episod al celui de-al 7-lea sezon a fost difuzat la 27 august 2017.

Cu cele nouă premii obţinute în 2018 la cea de-a 70-a ediţie a Emmy Awards, 'Game of Thrones' şi-a extins lista celor 47 de trofee - un record absolut pentru aceste prestigioasele recompense, devenind cea mai premiată producţie din istoria televiziunii americane.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: ultimul sezon Game of Thrones