x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film “Hector în căutarea fericirii” deschide Comedy Cluj

“Hector în căutarea fericirii” deschide Comedy Cluj

de Sebastian S. Eduard    |    23 Sep 2014   •   14:21
“Hector în căutarea fericirii” deschide Comedy Cluj

Lungmetrajul “Hector în căutarea fericirii”, regia Peter Chelsom, va deschide cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj, care se desfăşoară în perioada 10-19 octombrie.

Evenimentul va avea loc pe 10 octombrie, de la ora 19:00, când, la Cinema Florin Piersic, psihiatrul londonez Hector va da startul distracţiei şi filmelor bune. Pelicula a avut premiera oficială la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto şi a câştigat premiul pentru cel mai bun trailer de comedie la Golden Trailer Awards 2014.

Semnat de Peter Chelsom, “Hector în căutarea fericirii” spune povestea unui psihiatru hotărât să descopere secretul fericirii. Se va lovi de o mulţime de probleme, dar şi de foste iubite, prieteni şi noi provocări. Alături de Simon Begg, interpretul personajului principal, spectatorii îi vor întâlni pe Stellan Skarsgard, Jean Reno, Christopher Plummer şi Toni Colette.

Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj va prezenta publicului peste 150 de producţii, workshop-uri dedicate pasionaţilor de film şi nu numai. Peste 100 de invitaţi sunt aşteptaţi la Cluj de-a lungul celor 10 zile de festival.

×