x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Hollywood și poliția chineză colaborează pentru un film despre traficul de droguri

Hollywood și poliția chineză colaborează pentru un film despre traficul de droguri

08 Apr 2017   •   13:24
Hollywood și poliția chineză colaborează pentru un film despre traficul de droguri

Poliţia chineză şi Hollywood şi-au unit eforturile pentru a realiza un film despre lupta împotriva traficului de droguri, care i-ar putea avea ca protagonişti pe actorii englez Jason Statham şi thailandez Tony Jaa, a confirmat compania de producţie a filmului agenţiei EFE. 

Lungmetrajul intitulat "Demon Hunter" va începe filmările în China cu colaborarea Ministerului securităţii publice chinez deşi mulţi angajaţi vor fi americani a declarat EFE, conducerea Beijing Hollywood Film and Media Development - compania de producţie cu sediu la Beijing şi capital străin care se află în spatele proiectului. 

Filmul, care va avea în distribuţie şi actori chinezi, se bazează pe o poveste poliţistă reală care "va surprinde pe toată lumea" a comentat conducerea companiei care este singurul investitor al proiectului, dar care s-a declarat deschisă şi altor parteneri care vor să investească, adaugă Agerpres.

Potrivit site-ului său oficial, compania de producţie mizează pe o echipă hollywoodiană, precum cunoscuta actriţa din serialul de televiziune Wendy Davis, sau regizorul filmului 'Boy Wonder', Michael Morrissey.

×
Subiecte în articol: Hollywood China trafic de droguri