x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Hugh Grant, tatic pentru a cincea oara, la 57 de ani

Hugh Grant, tatic pentru a cincea oara, la 57 de ani

10 Mar 2018   •   09:40
Hugh Grant, tatic pentru a cincea oara, la 57 de ani

Actorul Hugh Grant a devenit tată pentru a cincea oară, după ce iubita sa Anna Eberstein a născut din nou, a dezvăluit fosta parteneră a artistului britanic, Elizabeth Hurley.

 

"Sunt foarte norocoasă că, după 31 de ani, îmi este încă cel mai bun prieten din lume", a declarat Hurley despre relaţia ei de prietenie cu Grant la emisiunea "Daily Pop" de pe E!. "Este un tip cu adevărat grozav", a mai spus ea.

"Ştiţi, acum este tată a cinci copii; are cinci copii şi este un tată minunat", a adăugat ea.

Ulterior, Hurley a declarat, în cadrul emisiunii "Watch What Happens Live", că Anna Eberstein a născut săptămâna trecută. "Mai are un copil de săptămâna trecută. Are cinci acum", i-a spus actriţa prezentatorului Andy Cohen.

"Este un tată încântător, foarte, foarte dulce. Faptul că are aceşti copii l-a transformat dintr-o persoană foarte nefericită într-una mai puţin nefericită. L-a făcut mai bun", a spus ea.

Grant mai are un fiu şi o fiică cu Eberstein şi este tatăl a încă doi copii cu fosta sa prietenă, Tinglan Hong. El şi Liz Hurley s-au despărţit în 2000, după o relaţie de 13 ani. AGERPRES

×