x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Hugh Jackman a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles

Hugh Jackman a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles

14 Dec 2012   •   11:22
Hugh Jackman a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles
Sursa foto: ROBYN BECK / AFP

Actorul Hugh Jackman a primit joi o stea pe Walk of Fame din Los Angeles, steaua numărul 2.487 de pe faimosul bulevard, evenimentul având loc cu câteva zile înainte de lansarea în SUA a filmului "Les Misérables", în care actorul interpretează personajul Jean Valjean, informează contactmusic.com.

Hugh Jackman a spus că este cel mai norocos om în viaţă şi că este "emoţionat". La ceremonie au participat şi actriţele Anne Hathaway şi Amanda Seyfried, alături de care Jackman joacă în "Les Misérables".

Tot joi actorul a fost nominalizat la Globul de Aur la categoria "cel mai bun actor într-un film - comedie/ musical", pentru rolul din "Les Misérables".

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în roluri diverse, în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" şi "Van Helsing", sau romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi văzut în "Prestigiul", "Fântâna" şi în "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde a jucat alături de Scarlett Johansson.

Hugh Jackman s-a născut la Sydney şi a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar în 2009, a prezentat gala premiilor Oscar. 

×
Subiecte în articol: hugh jackman walk of fame eveniment stea