x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Interpretul lui Hercule Poirot nu se mai poate uita la eroul sau!

Interpretul lui Hercule Poirot nu se mai poate uita la eroul sau!

06 Mar 2018   •   10:37
Interpretul lui Hercule Poirot nu se mai poate uita la eroul sau!

Actorul David Suchet, care a interpretat rolul celebrului detectiv din serialul ''Agatha Christie's Poirot'', a declarat că schimbă ''rapid'' canalul TV dacă dă peste un episod mai vechi al acestei producţii de televiziune.

 

Suchet, care l-a jucat pe Hercule Poirot timp de 25 de ani a fost prezent în toate producţiile realizate după scrierile autoarei engleze care îl au în prim-plan pe detectivul belgian. Dar Însă actorul nu mai rezonează în prezent cu acest serial preferând să sară peste canalele care îl difuzează.

''Nu m-aş uita acum la episoadele vechi! Este îngrozitor să recunosc aşa ceva, însă plăcerea mea vinovată este să schimb canalele - e ceva ce nu am putut face în tinereţe, când nu aveam decât unul sau două canale - dar când dau peste un Poirot trec peste el rapid!'', a declarat Suchet pentru Radio Times.

Actorul, care este fratele lui John Suchet, prezentator britanic de televiziune, l-a jucat pentru prima dată pe Poirot pe ecran în 1989 în ''The adventure of the Clapham cook'' (Aventura bucătăresei de la Clapham). Producţia ITV s-a bucurat de un mare succes la public, fiind difuzat în peste 200 de ţări.

Suchet a dezvăluit la un moment dat că a reuşit să imite mersul cu paşi mărunţi caracteristic lui Hercule Poirot ţinând strâns o monedă între fese, precizează sursa citată. AGERPRES

×