x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Jessica Chastain îşi arată dragostea faţă de animale în "The Zookeeper's Wife"

Jessica Chastain îşi arată dragostea faţă de animale în "The Zookeeper's Wife"

29 Mar 2017   •   16:16
Jessica Chastain îşi arată dragostea faţă de animale în "The Zookeeper's Wife"

Jessica Chastain ("The Martian", "The Help") este o persoană "care poate comunica cu adevărat cu animalele", a declarat regizoarea Niki Caro, la premiera filmului "The Zookeeper's Wife", în distribuţia căruia actriţa joacă unul dintre cele două roluri principale. Pelicula, a cărei acţiune este amplasată la începutul celui de-al Doilea Război Mondial, spune povestea adevărată a Antoninei Zabinski, care a folosit grădina zoologică deţinută împreună cu soţul său la Varşovia pentru a salva 300 de evrei din oraşul ocupat de nazişti. 

Pentru rol, Chastain a trebuit să petreacă mult timp în compania animalelor, spre încântarea actriţei, o mare iubitoare a acestora. "Sunt îndrăgostită de animale. Le iubesc atât de mult. Când am citit scrierile Antoninei ... Am fost atât de mişcată de legătura ei cu animalele", a mărturisit actriţa, fapt confirmat şi de regizoarea Niki Caro. 

Această dramă biografică regizată şi scrisă de femei descrie un alt tip de eroism, explică Diane Ackerman, autoarea romanului cu acelaşi nume. 

"The Zookeeper's Wife" va fi lansat în cinematografele din SUA pe 31 martie, anunţă Agerpres.

 

 

×
Subiecte în articol: jessica chastain film premiera