x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film 'Joy' și 'Concussion', cadourile de Crăciun în cinematografele din SUA

'Joy' și 'Concussion', cadourile de Crăciun în cinematografele din SUA

25 Dec 2015   •   16:18
'Joy' și 'Concussion', cadourile de Crăciun în cinematografele din SUA

Noua colaborare dintre Jennifer Lawrence şi David O'Russell, 'Joy' şi cel mai recent film al lui Will Smith, 'Concussion', ajung în cinematografele din SUA în vinerea Crăciunului, alături de alte premiere care visează la Oscar, precum 'The Revenant' sau 'The Hateful Eight', relatează EFE.

Reeditând echipa care a triumfat cu 'Silver Linings Playbook', regizorul David O'Russell revine în 'Joy' la protagonista Jennifer Lawrence însoţită de Bradley Cooper şi Robert de Niro. Filmul relatează povestea adevărată a lui Joy Mangano, o mamă divorţată cu trei copii care într-o lume a afacerilor dominată de bărbaţi a revoluţionat piaţa cu invenţiile sale creând propriul imperiu.

O altă vedetă a Hollywoodului, Will Smith este prezent printre premierele de Crăciun cu cel mai recent film al său, 'Concussion', regizat de Peter Landesman din distribuţia căruia mai face parte Alec Baldwin. Bazat pe fapte reale, filmul îl prezintă pe medicul Bennet Omalu, care a descoperit consecinţele grave aspra creierului ale loviturilor la cap suferite în mod repetat de jucătorii de fotbal american.

Cu actorul venezuelean Edgar Ramirez în fruntea distribuţiei, remake-ul 'Point Break' prezintă o nouă versiune a celebrului filmul din 1991, în care au jucat Keanu Reeves şi Patrick Swayze. Un agent FBI încearcă să se infiltreze într-un grup de atleţi suspecţi de activităţi infracţionale.

Într-o notă mai familială tipică de Sărbători se prezintă în premieră comedia 'Daddy's Home' care îi pune faţă în faţă pe Mark Wahlberg y Will Ferrell. Ferrell este tatăl vitreg care încearcă să-şi recâştige familia după ce la casa lor îşi face apariţia tatăl biologic al copiiilor săi (Wahlberg)

Printre premierele limitate de acest Crăciun se numără şi două mari aspirante la premiile Oscar de anul viitor: 'The Hateful Eight', al celebrului Quentin Tarantino, şi 'The Revenant', al mexicanului Alejandro González Ińárritu.

După aclamatul său 'Birdman', Alejandro González Ińárritu prezintă anul acesta 'The Revenant', cu Leonardo DiCaprio în rolul principal. Inspirat din fapte reale, filmul prezintă povestea lui Hugh Glass, un cunoscut explorator care este atacat de un urs şi este abandonat de colegii săi de expediţie.

De o altă premieră limitată beneficiază şi noul lungmetraj a lui Quentin Tarantino care îi readuce în scenă pe vechi colaboratori ai săi precum Jennifer Jason Leigh, Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen şi mexicanul Demián Bichir.

'The Hateful Eight' este un western care se petrece în anii de după Războiul Civil american în care membrii unei caravane vor trebui să supravieţuiască în condiţiile extreme ale unei furtuni de zăpadă.

Sursa: AGERPRES 

×
Subiecte în articol: cinematografe filme de craciun filme