x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film "Killing Time", un nou film regizat de Florin Piersic Jr.

"Killing Time", un nou film regizat de Florin Piersic Jr.

05 Apr 2012   •   17:37
"Killing Time", un nou film regizat de Florin Piersic Jr.

Cel mai recent film regizat de Florin Piersic Jr., "Killing Time", despre doi asasini platiti, va fi lansat in cinematografele romanesti in toamna acestui an, informeaza producatorii.

Doi asasini platiti isi asteapta viitoarea victima intr-un apartament gol. Orele se scurg. Tensiunea creste. Glumitele nevinovate se transforma in impunsaturi ironice. Insultele devin amenintari. Va curge sange.
Dupa sapte ani de pauza in regia de lungmetraj, Florin Piersic Jr. a trecut din nou in spatele camerei de filmat, pentru "Killing Time", o comedie neagra despre doi ucigasi cu simbrie care au viziuni teribil de diferite asupra vietii. Si a mortii.
Filmarile au avut loc in toamna lui 2011, in Bucuresti, iar postproductia va continua pana la sfarsitul lunii aprilie.

Alaturi de Florin Piersic Jr., din distributie mai fac parte Cristian Ioan Gutau, Daniel Popa, Olimpia Melinte si Florin Zamfirescu. Scenariul ii apartine lui Florin Piersic Jr., imaginea este semnata de Cristian Stan, iar muzica originala a fost compusa de Karl Ritter.
"«Killing Time» pleaca de la un cliseu simplu, de la o situatie deja folosita intr-o mie de alte filme. Tocmai de-asta, in primele secvente, nici macar nu evita parodierea unor filme-cult ale genului noir. Dar filmul vrea, de fapt, sa ajunga intr-o zona mai putin explorata, spunand intr-un alt fel o poveste despre viata si moarte", spune regizorul.

×
Subiecte în articol: film