x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Mâine, premieră pe ţară cu „Destinaţie finală 5”

Mâine, premieră pe ţară cu „Destinaţie finală 5”

de Alex Revenco    |    31 Aug 2011   •   21:00
Mâine, premieră pe ţară cu „Destinaţie finală 5”

Al cincilea film din seria horror de succes. Moartea se dovedeste a fi, inca o data, vanatorul suprem, haituind un grup de prieteni care se lupta sa scape de urmarirea ei nemiloasa. De aceasta data, succesiunea evenimentelor fatale se dezlantuie in momentul in care un grup de colegi de birou pleaca intr-un team building de doua zile. In timp ce autobuzul inchiriat isi croieste drum spre locul de vacanta, ei traverseaza un imens pod suspendat, ce leaga malurile unui rau ale carui ape involburate se pravalesc la vale, la 160 m sub pod. Dar destinele lor sunt aparent pecetluite in momentul in care podul se rupe in doua, chiar sub ochii lor. Sam, personajul care a prevestit accidentul, incearca disperat o cale sa-i salveze. Si reuseste... sau cel putin asa crede el.

Regizorul Steven Quale a declarat: 'In filmele anterioare din seria «Destinatie finala», moartea lor e inevitabila, singura intrebare fiind: «Cum vor muri?». In filmul asta, am adaugat o intorsatura de situatie: cativa dintre ei e posibil sa supravietuiasca'.

O productie Warner Bros. Pictures/New Line Cinema, 'Destinatie finala 5' 3D este distribuit in Romania de MediaPro Distribution si poate fi vazut in premiera, din 2 septembrie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Bucuresti, Constanta, Brasov), Patria (Bucuresti si Craiova), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema 'Florin Piersic' (Cluj), Cinema Phoenix – Pascani, Centrul Cultural Eugen Ionescu – Slatina, Grand Mall Cinema – Satu-Mare.

×
Subiecte în articol: film