x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Marius Florea Vizante joacă în serialul de comedie “Liber ca pasărea cerului”, alături de Ștefan Bănică

Marius Florea Vizante joacă în serialul de comedie “Liber ca pasărea cerului”, alături de Ștefan Bănică

20 Mar 2019   •   18:15
Marius Florea Vizante joacă în serialul de comedie “Liber ca pasărea cerului”,  alături de Ștefan Bănică

Marius Florea Vizante va fi protagonist, alături de Ștefan Bănică, în savurosul serial de comedie “Liber ca pasărea cerului” care va începe, în curând, la Antena 1.

Marius Florea Vizante îl va interpreta pe Ducu, prietenul din copilărie al lui Orlando (Ștefan Bănică), pe care-l întâlnește după 20 de ani. Însă fericita lor reîntâlnire vine într-un moment de încercări pentru amândoi. Și unul, și altul traversează o criză, căci au ajuns la 40 de ani și nu știu exact încotro s-o apuce.

Ducu, personajul pe care îl interpretează Marius Florea Vizante, e un timid ușor aiurit, meteorolog de profesie, care nu și-a permis niciodată o mare  libertate. Viața reprezintă pentru el un lung șir de constrângeri asumate. S-a căsătorit devreme, s-a angajat imediat ce a terminat școala și este tatăl a doi copii. În momentul în care îl reîntâlnește pe prietenul său, Orlando - boemul și șmecherașul care găsește întotdeauna modalități de a supraviețui -, tocmai își pierduse casa pentru că nu a plătit ratele la timp și serviciul, iar soția îl anunțase că vrea să divorțeze.

Eu sunt Ducu și cred că sunt arhetipul oricărui bărbat care undeva, pe la mijlocul vieții, dă de anumite necazuri și își pune anumite întrebări. Ducu e un personaj generos, care nu vrea mai mult decât să aibă familia alături, o casă curată și încălzită și, dacă se poate, niște prieteni veseli pe lângă el. Doar că, din păcate, momentan el este liber ca pasărea cerului.

Nu am nici cea mai mică îndoială că oamenii nu se vor recunoaște în toate situațiile și întorsăturile din acest film,  inclusiv în șmecheriile pe care va încerca să le facă Orlando, pe care-l joacă Ștefan. Orlando e un șmecher, dar unul cu farmec, cu suflet, care face asta pentru că nu știe să facă altceva, pentru că viața nu i-a oferit șansa să facă altceva.”, spune Marius Florea Vizante.  

“Liber ca pasărea cerului” este o comedie de situații despre doi bărbați cu caractere diametral opuse care constată că sunt încă  “liberi” să se comporte la 40 de ani ca niște adolescenți și să se bucure de viață. Prietenia care îi leagă este un prilej să descopere ce contează pentru ei cu adevărat, trecând în fiecare episod printr-o nouă încercare, care mai de care mai amuzantă, absurdă și captivantă.

Filmat modern, ca un film de comedie, “Liber ca pasărea cerului”, pe care telespectatorii îl vor vedea, în curând, la Antena 1, este un serial urban care își propune să îl facă pe spectator să evadeze din realitatea plină de griji, să se distreze copios și să se regăsească în aventurile protagoniștilor, interpretați de actori celebri de comedie.

×