x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film "Michael Jackson: This Is It", noul lider al încasărilor din SUA

"Michael Jackson: This Is It", noul lider al încasărilor din SUA

02 Noi 2009   •   00:00
"Michael Jackson: This Is It", noul lider al încasărilor din SUA
Sursa foto: MIGUEL MEDINA/AFP

Documentarul, care face o reconstituire a spectacolului pe care Michael Jackson ar fi trebuit să îl susţină la Londra, este noul lider al box office-ului din SUA, cu încasări de 21,3 de milioane de dolari în weekend, potrivit Internet Movie Data Base.





Pelicula îl arată pe regele muzicii pop aşa cum fanii şi-au dorit întotdeauna să îl vadă: muncitor, generos, câteodată nostim şi, bineînţeles talentat. La 50 de ani, vocea şi gambele lui Mickael Jackson erau intacte, chiar dacă "magia" montajului nu va îndepărta niciodată îndoielile asupra străii reale de sănătate a cântăreţului în lunile care au precedat moartea lui, pe 25 iunie, la Los Angeles, în urma unei supradoze de medicamente.

Succesiunea de tablouri muzicale şi de melodii, ritmate de scurtele intervenţii ale coriştilor, dansatorilor şi tehnicienilor, demonstrează că Mickael şi-a dorit o revenire în forţă.

Următoarele locuri în box office-ul american sunt ocupate de pelicula horror "Paranormal Activity", produsă cu un buget de doar 11.000 de dolari, care a strâns 16,5 milione de dolari, şi de triller-ul "Law abiding citizen" cu Jamie Foxx şi Gerard Butler, cu încasări de doar 7,3 miloane de dolari.

×
Subiecte în articol: film