x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Mihai Bendeac, despre ”Dispariția”, ultimul episod din ”Băieți de oraș”: ”A fost poate cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată”

Mihai Bendeac, despre ”Dispariția”, ultimul episod din ”Băieți de oraș”: ”A fost poate cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată”

20 Iul 2018   •   19:03
Mihai Bendeac, despre ”Dispariția”, ultimul episod din ”Băieți de oraș”:  ”A fost poate cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată”
Sursa foto: Mihai Stetcu

”Dispariția”, ultimul episod din sezonul III al serialului ”Băieți de oraș”, care va fi difuzat duminică, de la ora 22.00, la Antena 1, este unul foarte așteptat de fanii comediei, atât datorită scenariului original și umorului de calitate, dar și pentru că a fost realizat în condiții extreme.

Filmările pentru ultimul episod i-au pus pe actori în situații limită, scenariul scris de Mihai Bendeac cuprinzând scene filmate în condiții deloc favorabile, în plină iarnă, pe Transfăgărășan. La aproximativ -20 de grade Celsius și cu picioarele adâncite în zăpada ce prin multe locuri atingea și chiar depășea un metru, filmările au fost o adevărată provocare.

Astfel, aventurile protagoniștilor sunt unele ce întrec orice imaginație, iar umorul se va regăsi chiar și în cele mai dificile și bizare situații.

”Pentru ”Băieți de oraș” sezonul III a fost efectiv nevoie de o echipă de comando. A fost poate cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată”, declară Mihai Bendeac.

Prin ce provocări vor trece personajele și dacă vor reuși să iasă din încurcăturile incredibile în care ajung fără să realizeze, telespectatorii vor vedea duminică, de la ora 22.00, la Antena 1, în cadrul episodului opt al serialului ”Băieți de oraș”.

×
Subiecte în articol: baieti de oras mihai bendeac