x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film "Miss Americana", documentarul cântăreței Taylor Swift va fi lansat pe Netflix

"Miss Americana", documentarul cântăreței Taylor Swift va fi lansat pe Netflix

17 Ian 2020   •   14:36
"Miss Americana", documentarul cântăreței Taylor Swift va fi lansat pe Netflix
Sursa foto: observator.tv

Cântăreaţa americană Taylor Swift prezintă documentarul "Miss Americana", inspirat din cariera sa muzicală, care va fi lansat pe platforma de streaming Netflix la 31 ianuarie.

Artista a postat pe reţelele de socializare afişul documentarului, care este regizat de cineasta Lana Wilson, câştigătoare în 2015 a premiului Emmy pentru "After Tiller".
Cu o durată de 85 de minute, "Miss Americana" a fost ales să deschidă joi, 23 ianuarie, Festivalul de Film Sundance, care se va încheia duminică pe 2 februarie.

Ulterior, filmul va fi prezentat în ultima zi a lunii ianuarie pe platforma Netflix care a considerat documentarul "provocator, inspirat şi emoţionant".
"În acest documentar relevator, Taylor Swift îmbrăţişează, nu doar rolul de compozitoare şi de artistă, ci şi cel al unei femei care ştie să-şi folosească cu putere glasul", notează platforma.

Proiectul este lansat după un an 2019 complicat pentru artistă, în urma denunţurilor sale împotriva condiţiilor abuzive în care a fost nevoită să lucreze, impuse de producătorul Scooter Braun şi de patronul discografic Scott Borchetta.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: tylor swift miss americana netflix