x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Nicolas Cage a pierdut în favoarea creditorilor o vilă în Malibu şi alta în Bel Air

Nicolas Cage a pierdut în favoarea creditorilor o vilă în Malibu şi alta în Bel Air

08 Apr 2010   •   00:00

Actorul american Nicolas Cage a pierdut, miercuri, în favoarea unei bănci, două dintre locuinţele construite în cartierele rezidenţiale ale oraşului Los Angeles -Malibu şi Bel Air-, cele două reşedinţe fiind imediat scoase la licitaţie, dar fără să îşi găsească vreun cumpărător, informează tmz.com.

Nicolas Cage a deţinut două proprietăţi vecine pe dealurile din Malibu, totalizând câteva zeci de hectare. Complexul a fost scos la vânzare de bancă, noul proprietar, pentru preţul minim de 10 milioane de dolari, însă nimeni nu s-a arătat interesat de această tranzacţie.

Banca a devenit, miercuri, proprietarul celor două case şi va încerca să le vândă din nou în viitorul apropiat, cu ajutorul unui broker de pe piaţa imobiliară.

Nicolas Cage ipotecase complexul rezidenţial din Malibu pentru suma de 8.878.886 de dolari.

Tot miercuri, actorul american şi-a pierdut şi locuinţa din cartierul Bel Air. Suma cerută de bancă la licitaţia organizată pentru vânzarea acelei vile a fost de 11 milioane de dolari, însă nici în acest caz nu a fost găsit un cumpărător. Ipoteca pentru această proprietate era de 17 milioane de dolari.

Pe numele său real Nicholas Coppola, actorul a adoptat un pseudonim pentru a evita asocierea cu celebrul său unchi, regizorul Francis Ford Coppola.

×
Subiecte în articol: film