x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Noua versiune a serialului "Dallas" vine vara viitoare

Noua versiune a serialului "Dallas" vine vara viitoare

de Sînziana Stancu    |    10 Iul 2011   •   21:00

Un remake al celebrului serial "Da­l­las", care a rulat pe posturile de televiziune din 1978 si pana in 1991, va intra pe micile ecrane in vara anului viitor, din distributie facand parte si "veteranii" Larry Hagman, Linda Gray si Patrick Duffy, informeaza contactmusic.com.

Remake-ul a primit aprobarea oficialilor postului TNT, care a comandat deja productia primelor zece episoade.

Din distributie fac parte Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Brenda Strong, Josh Henderson si Julie Gonzalo, alaturi de "veteranii" Larry Hagman – care a interpretat rolul lui J.R. Ewing –, Linda Gray si Patrick Duffy.

"TNT a analizat posibilitatea de a face o versiune actualizata a serialului «Dallas» timp de mai multi ani, dar abia acum am citit scenariul incredibil al Cynthiei Cidre pentru episodul-pilot si am stiut ca avem deja baza pentru un serial incre­dibil", a declarat Michael Wright, vice­pre­sedinte executiv si sef al Departamentului de programe al TNT.

Fanii nerabdatori sa vada noua versiune vor avea astazi ocazia sa simta putin din atmosfera noului serial. Canalul TNT le-a oferit posibilitatea de a viziona secvente din film in avanpremiera exclusiva in sezonul premierelor "The Closer and Rizzoli & Isles". Reteaua TNT a comandat zece episoade din noul serial Dallas.

Serialul "Dallas" prezinta luptele pentru putere din cadrul unei familii texane care activeaza in industria petrolului.

Serialul a avut un succes impresionant in lumea intreaga, inre­gistrand o audienta globala de peste 100 de milioane de telespectatori.

Episodul "Who Shot JR?" ("Cine l-a impuscat pe JR?"), difuzat in 1980, a ramas pana in zilele noastre unul dintre programele de televi­ziune cu cea mai mare audienta din lume, iar serialul "Dallas", difuzat in 13 se­zoa­ne, intre anii 1978 si 1998, a avut o po­pularitate uriasa pe plan mondial.

×
Subiecte în articol: film dallas serial