x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film O fetiță de nouă ani își va împrumuta vocea purcelușei Peppa Pig

O fetiță de nouă ani își va împrumuta vocea purcelușei Peppa Pig

31 Ian 2020   •   13:30
O fetiță de nouă ani își va împrumuta vocea purcelușei Peppa Pig
Sursa foto: peppa pig/facebook

Rolul purceluşei Peppa Pig va fi interpretat de o fetiță de nouă ani, care a preluat sarcina de a asigura vocea acestui îndrăgit personaj de desene animate.

Amelie Bea Smith a devenit astfel cea de-a patra artistă care îşi împrumută vocea pentru a o interpreta pe faimoasa purceluşă Peppa în serialul TV britanic de animaţie "Peppa Pig", devenit celebru în lumea întreagă.

Ea a preluat acest rol de la Harley Bird, în prezent în vârstă de 18 ani, care a asigurat vocea acestui personaj de la vârsta de cinci ani şi a câştigat cu acest rol un premiu BAFTA în 2011.

Lily Snowden-Fine a fost prima actriţă care a interpretat-o pe protagonista din "Peppa Pig" atunci când serialul a debutat pe micile ecrane în 2004, înainte ca Cecily Bloom să fie angajată pentru a asigura vocea aceluiaşi personaj în cel de-al doilea sezon al show-ului TV, în 2006.

Harley Bird a preluat rolul în 2007 şi a apărut în 185 de episoade ale acestui desen animat ce prezintă aventurile prin care trece o purceluşă, cu trăsături antropofomorfe, alături de familia şi de prietenii ei.

Pe lângă faptul că a asigurat vocea personajului central din acest serial TV timp de 13 ani, Harley Bird, care este în ultima clasă de liceu, a interpretat şi piesele incluse pe materialul discografic "Peppa Pig My First Album", lansat recent.

Amelie Bea Smith, care a jucat în câteva episoade din serialul "EastEnders" în 2018 şi 2019, va apărea pentru prima dată în rolul Peppa Pig într-un episod ce va fi difuzat de Valentin's Day.

Personajul Peppa Pig a fost creat de Neville Astley şi Mark Baker, angajaţi ai studioului de animaţie Astley Baker Davies.

Vocea purceluşei Pepp,a asigurată de Amelie Bea Smith, va putea fi auzită în Marea Britanie, Statele Unite, Australia şi în alte ţări care difuzează episoade în limba engleză.

Serialul "Peppa Pig" a debutat pe micile ecrane în 2004 pe posturile Channel 5, Milkshake şi Nick Jr. În prezent este disponibil în peste 180 de ţări şi teritorii şi este difuzat în peste 40 de limbi străine.

AGERPRES

×