x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Personalul James Bond nu va fi niciodată femeie. Daniel Craig îl intrepretează pentru ultima oară pe agentul 007

Personalul James Bond nu va fi niciodată femeie. Daniel Craig îl intrepretează pentru ultima oară pe agentul 007

16 Ian 2020   •   13:25
Personalul James Bond nu va fi niciodată femeie. Daniel Craig îl intrepretează pentru ultima oară pe agentul 007

James Bond, personajul celebrei serii de filme de spionaj, nu va fi niciodată o femeie, au explicat producătorii Barbara Broccoli şi Michael G. Wilson, care sunt de părere că agentul 007 poate fi de orice rasă, însă doar de sex masculin.

"Nu mă interesează să preiau un personaj masculin şi să-l transform într-un rol jucat de o femeie", a subliniat responsabila producţiei Barbara Broccoli într-un interviu publicat de revista Variety.

Potrivit producătoarei, Bond - un personaj original britanic - poate fi de orice culoare, însă obligatoriu este un bărbat. Ea a fost însă de acord că trebuie create mai multe roluri pentru femei, care să interpreteze personaje puternice. 

Răspunsul intervine în urma mai multor luni de speculaţii cu privire la cine va fi noul Bond, după ce Daniel Craig a anunţat că viitorul film din această saga, "No Time To Die", va fi ultimul în care va interpreta rolul celebrului agent 007.

Această ştire a suscitat comentarii care speculau că franciza ar putea marca o cotitură şi că agentul 007 ar putea fi interpretat de o femeie, indicând actriţe precum Priyanka Chopra sau Naomie Harris.

Totuşi, producătorii au dat clar de înţeles în acest interviu că încă nu plănuiesc viitorul francizei şi că se concentrează asupra premierei iminente, cu un buget de 250 de milioane de dolari.

Despre despărţirea lui Craig de îndrăgitul personaj, Barbara Broccoli, fiica responsabilului filmelor clasice cu James Bond, Albert R. 'Cubby' Broccoli, a asigurat că este o chestiune dificilă. "Mă aflu într-o negare totală", a recunoscut ea. "Accept ceea ce a spus Daniel, dar sunt în faza de negaţie. Este traumatizant pentru mine", a precizat Barbara  Broccoli. 

Ea a confirmat totodată că Billie Eilish va interpreta noul cântec de pe coloana sonoră a viitorului film James Bond.

Ultima apariţie a lui Daniel Craig în rolul lui Bond va ajunge pe marile ecrane în aprilie, iar din distribuţia filmului mai fac parte Rami Malek, Ana de Armas, Léa Seydoux, Christoph Waltz, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Jeffrey Wright, Ben Whishaw şi Lashana Lynch.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: James Bond agentul 007 daniel craig